Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema grava

adrian_pintea

Postări Recomandate

N'am mai postat demult...Dar acuma am dat de o problema grava am oo statie la reparat e cu finali BD651/652...a fost adusa la mine cu finalii arsi si cativa BCuri si ceva zenere..AM schimbat tot ce era ars...Si de aici o inceput problema...statia functioneaza 5 minute in volum maxim dupa care pusca finalii si sigurantele...In timpul functionarii tot ce este dioda tranzistor se incalzeste...finalii se incing de numa...la fel si rezistentele de curent de 2W de la Znere pt preamplif...Ce poate fii...Sa se incalzeasca tot...Cred ca numa trafu nu se incalzeste si potentiometrlele...Remarc ca am schimbat tot ce era dioda si tranzistor pe acolo si tot asa face...Deja m'am enervat destul si daca nui dau de cap...ii pun lita la sigurante si o las sa ia foc singura de capu ei.... :twisted: :twisted:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian_pintea

2

• niq_ro

1

Top autori în acest subiect

Mersi...Dar nu asta era problema...Baiu principal era o dioda belita din puntea redresoare si cred ca baga ceva componenta alternativa...oricum sau dus toti finalii si prefinalii si ceva zenere...leam schimbat si amu mere perfect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări