Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Freza CLARKE CMD 10

mihaighe

Postări Recomandate

Sant pe punctul sa achizitionez o mini freza clarke cmd10 dar nu am gasit pe net manualu ei asa ca am nevoie de ajutor.Daca cineva stie de asa ceva il rog sa ma indrume.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaighe

5

• radu cnc

4

• en

1

Top autori în acest subiect

Salut,Astea nu sunt scule din anglia?Poti pune poze pe forum?Cu stima.

Din anglia da dar nu am intrat inca in posesie si nu pot pune poze,este defecta (are un pinion lipsa si este ars variatorul de turatie) da sper sa o pot repara .Sa vad intai manualul ei si cat vrea pe ia posesorul.
Link spre comentariu

Salut,Astea nu sunt scule din anglia?Poti pune poze pe forum?Cu stima.

Poze dupa cum am promis.Are rupt un dinte la un pinion si defect regulatorul de turatie.
Link spre comentariu

Salut,Pinionul nu este o problema sa il rezolvi, mai ales ca are modul mare 2.5 cred din cate pot sa-mi dau seama.Merita jucaria daca pretul nu este mare.Cu stima.

Link spre comentariu

Salut,Felicitari, acum nu ramane decat sa o pui la punct si sa vezi ce pinion ii trebuie si ce cote si numar de dinti are.cu stima.

Azi surubarind la ea am vazut ca defapt si lamele alea metalice care trebuiau sa fie in ghidajele coada de randunica pentru reglarea jocului nu sant.Au fos inlocuite cu fasii de cablaj imprimat pe suport de sticla .Ce credeti din ce material ar trebui sa le confectionez ? tinand cont ca masa este de fonta.
Link spre comentariu

Salut,Se poate folosi si otelul la confectionarea penelor pentru ghidare tip coada de randunica.Dar daca exista la indemana platbanda de bronz ...., se poate folosi cu succes.Cu stima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări