Avram Ion Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Salutare tuturor, de curand am intrat in posesia unor boxe (RFT a zis domnul de la care le-am luat), model 12D01(asa scrie pe diful de medi bas), problema lor este urmatoarea, ambele au difzoarele de inalte arse(precizez ca sunt din aelea piezo), ce as putea folosii in locul lor? dar sa nu schimbe sunetul incintelor(s-au daca nu se poate un dif de inalte care sa faca fata), precizez ca difuzoarele de medii bass sunt pe 12" si o bobina de aproximativ 10cm diametru si un magnet impresionant de 25 cm (nu am masurat cu precizie). poze cu ele...Pe difuzorul de bass medii scrie 200W 8 ohm Astept raspunsul vostru. Multumesc Link spre comentariu
sorin_denver Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Difuzoarele de 12 toli sunt rusesti nu rft si nu sunt rele . Pe partea de inalte ar merge niste drivere ceva de genul http://www.discopro.ro/?p=productsMore& ... ame=d220ti plus o goarna (horn) care sa iti incapa in cutie si bineinteles un nou filtru adecvat. Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Multumesc de raspuns domnule sorin, problema ar fi urmatoarea, difuzoarele de 12" reda foarte bine mediile, si nu stiu daca D220 ar fi potrivit pentru ele"e un tweeter foarte puternic", poate ar trebui sa incerc ceva mai slab.In privinta filtrelor chiar nu stiu de unde sa incep, pentru ca parametri TS nu-i cunosc pentru difuzorul de 12" iar "filtrele "actuale consta in "un grup RC in serie cu tweeterul piezo". Caut in continuare pareri despre ce tweeeter sa folosesc la aceste incinte "prefer ceva low cost". Multumesc Link spre comentariu
sorin_denver Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Driverele Selenium erau una din multele optiuni de pe piata . Ceva buget ar fi comp 34 sau comp 44 . Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 cred ca o sa folosesc comp44, daaaaa problema ramane filtrul"pe asta cum il construiesc", ca am vazut o gramada de modele buttterwod...etc . Si nu stiu nici ce frecventa de taiere sa adopt, "diful de 12" urca foarte bine pana pe medii "comparativ cu C12 300mb pecare il am"" Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 S-a ivit o problema...Nu gasesc horn pt comp 44 asa de mic cum imi trebuie mie. Daca stie cineva un site unde sa caut e rugat sa posteze aici linkul. Multumesc Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iunie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2011 Am gasit asa ceva si nu stiu daca sunt bune de ceva: Dimensiunilehornurilor sunt la fel ca cele pe care le am. Astept pareri despre aceste tweetere. http://www.partysound.ro/tweeter-piezo- ... -1469.html http://www.partysound.ro/tweeter-piezo- ... -4178.html Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iunie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2011 nu stie nimeni sa imi zica daca sunt bune!!!! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Nu sunt bune. Tweeterele piezzo in general nu sunt bune, se vede si dupa pret. Ia ceva clasic, bobina si magnet, piezo este alta natie si in general e mai slab calitativ. Dar daca numai asta incape la tine acolo.... Probabil tot piezo aveai acolo.Decat sa iei piezo mai bine atasezi hornul cu un driver in exterior, sus, pe boxa pur si simplu, el n-are nevie de incinta. Ar arata fain . Si acoperi gaura veche. Sau faci alte incinte, asta daca merita difuzoarele care le ai osteneala. Oricum incintele alea imi par facute cam aiurea, cred ca-s acordate la misto, vad acolo o gaura pur si simplu de diametru cam mare fara tub parca.Ca driver macar comp-34 si filtru. Fiind unul dintre cele mai slbute drivere pe care le poti lua, dar tot mai ok decat piezo.Iar filtru daca vrei gata facut tot ceva de pe site-ul unde gasesti si driverul. Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 SI UN SITE CEVA... Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 M-am gandit sa cumpar comp34 comp44... Acum nu stiu daca o gasesc hornuri potrivite pentru ele? Dimensiunile celor care se aflamomentan pe incinte (cele piezo) sunt: lungime 189mm latime 80mm, adancimea incintelor ar di de 22-24 cm. Astept pareri si sugestide unde as putea sa cumpar astfel de hornuri si care sa se potriveasca si cu driverele mentionate. Link spre comentariu
Avram Ion Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 am gasit asta ...modelul APT 150, mai trebuie sa tai putin din cutie, dar sper ca o sa reusesc http://www.eminence.com/pro-audio/hf-pr ... rtweeters/ Difuzorul 12D01 urca destul de bine in frecventa(cel putin dupa urechea mea), boxele au fost cumparate ca boxe de "voce"(acum 1000 de ani ) Este suficient de bun? Ce parere aveti? Link spre comentariu
zal Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 E identic cu GDWT 12-19/150 de la Tonsil. Link spre comentariu
serby_87 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 domnu Avram nu vindeti difuzoarele ca m_ar interesa? Link spre comentariu
Avram Ion Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Nu sunt de vanzare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum