doru tv Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Salut, cine ma poate ajuta si pe mine cu schema acestui tv a/n, sport 251. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
naebv Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Verificati-o pe aceasta: Link spre comentariu
zvasile Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 sau pe aceasta....... Link spre comentariu
doru tv Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 va multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
nastasevirgilmihail Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Salut, va rog sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui tv a/n, sport 251. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 voi vedeti ce vad si eu in aceste doua lincuri postate de GEO53BN legate de asa zise scheme tv? voi moderatorilor de ce nu va autosesizati? Link spre comentariu
ovy83 Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 aaaa....ce-au patit link-urile domnule GEO?...... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) Aici ai schema ceruta de tine. Cind deschizi link-ul, ignora prima adresa.Contine o imagine dezgustatoare.I-mi cer scuze tuturor celor care au vazut altceva decit schema.Nu e vina mea.Asa am copiat adresa link-ului.La mine se vad cele doua parti ale schemei.Inca odata mii de scuze celor indignati. http://www.elforum.info/topic/92555-tv-diamant-fara-fit/page-2 Editat Noiembrie 19, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
nastasevirgilmihail Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) Multumesc pentru efort,dar tocmai cu bv am probleme si schema nu seamana in acea zona,va rog sa ma ajutati cu alta schema. Multumesc anticipat. tv Sport 251 Editat Noiembrie 19, 2014 de nastasevirgilmihail Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 ce probleme ai pe baleiaj vertical?este cu integrat tda1170 sau cu trz.bd139,bd140 Link spre comentariu
nastasevirgilmihail Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Bv-ul este cu BD 135 si BD136 ei sunt buni dar pe pinul 9 am tensiunea de 25v iae pe pinul 8 de la soclul bv-ului nu am nici o tensiune si din cate stiu ar trebui sa aibe,de aceea am nevoie de schema.Multumesc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 pai si cum se manifesta defectul? Link spre comentariu
nastasevirgilmihail Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Scuse Pentru Ca raspund greu sunt la serviciu,dunga pe mijloc. Asta este schema modulului bv dar eu cred ca problema este pe placa de baza si de aceea am nevoie de schema sa vad daca celelalte tensiuni sunt ok. Doar schema modulului am reusit sa o gasesc pe net de aceea aplelez la voi pentru una integrala,multumesc. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 in primul rand dai contrastul mic de tot ca altfel risti sa arzi tubul cinescop,schimba c-ul de cuplaj cu deflexia si pe cei de pe modulul b.v. si verifica bc-urile de pe b.v. vezi ca la iesirea pentru deflexie inaintea c-ului de cuplaj trebuie sa ai jumatea tensiuni de alimentare al modulului adica in jur de 13v si vezi daca modulul b.v. primeste semnal de atac de la sincroprocesor eventual schimba acel cond. fix care face legatura intre cele doua module. Link spre comentariu
nastasevirgilmihail Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Multumesc cand ajung acasa ma apuc de el. O seara buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum