Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv sport 251

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nastasevirgilmihail

6

• Radiotelegrafist

4

• zvasile

2

• doru tv

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 ani mai târziu...

Aici ai schema ceruta de tine. Cind deschizi  link-ul, ignora prima adresa.Contine o imagine dezgustatoare.I-mi cer scuze tuturor celor care au vazut altceva decit schema.Nu e vina mea.Asa am copiat adresa link-ului.La mine se vad cele doua parti ale schemei.Inca odata mii de scuze celor indignati.

http://www.elforum.info/topic/92555-tv-diamant-fara-fit/page-2

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Multumesc pentru efort,dar tocmai cu bv am probleme si schema nu seamana in acea zona,va rog sa ma ajutati cu alta schema.

Multumesc anticipat.

tv Sport 251

Editat de nastasevirgilmihail
Link spre comentariu

Bv-ul este cu BD 135 si BD136 ei sunt buni dar pe pinul 9 am tensiunea de 25v iae pe pinul 8 de la soclul bv-ului nu am nici o tensiune si din cate stiu ar trebui sa aibe,de aceea am nevoie de schema.Multumesc

Link spre comentariu

Scuse Pentru Ca raspund greu sunt la serviciu,dunga pe mijloc.

Asta este schema modulului bv dar eu cred ca problema este pe placa de baza si de aceea am nevoie de schema sa vad daca celelalte tensiuni sunt ok.

Doar schema modulului am reusit sa o gasesc pe net de aceea aplelez la voi pentru una integrala,multumesc.

post-237428-0-46036300-1416410659_thumb.jpg

Link spre comentariu

in primul rand dai contrastul mic de tot ca altfel risti sa arzi tubul cinescop,schimba c-ul de cuplaj cu deflexia si pe cei de pe modulul b.v. si verifica bc-urile de pe b.v. vezi ca la iesirea pentru deflexie inaintea c-ului de cuplaj trebuie sa ai jumatea tensiuni de alimentare al modulului adica in jur de 13v si vezi daca modulul b.v. primeste semnal de atac de la sincroprocesor eventual schimba acel cond. fix care face legatura intre cele doua module.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări