Dr.L Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Dar unde este Figure 1 ? Ca nici in articolul de pe net (absolut aceelasi) nu e: http://sound.westhost.com/project89.htm Link spre comentariu
moro Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Ei bine, am ferma convingere ca la iesire vor fi 24V. Data fiind situatia, am sa rog si alte opinii, in special a lui miticamy. Is curios de unde ai tu convingerea asta ai facut tu un experiment pe seama asta?, stii ce face factorul de umplere?Sfatul meu ar fi sa mai inveti cum functioneaza sursele in comutatie. Link spre comentariu
florincccc Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Opinia mea este ca tensiunea de iesire este de 24 V doar fara sarcina. Daca inlocuim rezistenta de 1kohm cu una de 5...10 ohmi situatia e cu totul alta.Daca apare si o sarcina (si asta este cazul care ne intereseaza) atunci intre anumite limite ale curentului prin sarcina, tensiunea medie pe condensator va avea o valoare mai mica de 24V. O bobina (care nu apare in montajul de fata) ar reduce riplul pe condensator si valoarea de varf a curentului cu care se incarca condensatorul rezultand efort mai mic si pentru diodele redresoare si pentru tranzistorii de comutatie din primar iar condensatorul de filtraj poate fi mai ieftin.1000uF nu se pot descarca usor la 25kHz dar nici nu se incarca instantaneu la 24v. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Am incercat sa raspund aici: viewtopic.php?f=41&t=76798&p=776360#p776360 @ moro: nu ma mai tot trimite la scoala, abia pot scrie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum