spinach Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 saluatm,Am cautat de m-am albit , dar nu am gasit ceva sa fie elocvent .Il chiama TeleTech DVDDVX018 si are procesor SPHE8202RQCaut schema , manual de operare , upgrade firmware , etc . sin convins ca se fabrica si sub alt nume dar inca nu l-am dibuit . Piesa s-a vindut prin Altex. Link spre comentariu
tv1 Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Codurile placilor ce il compun (smps,digital board etc. ) si circuitele integrate.... Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Are 3 placi . Una de alimentare cu sursa ,una pentru mpeg cu SPHE8202RQ si una la comanda-afisare . Acuma el este inchis si parca nu l-as mai desface ; placa de afisare este cu schema ca in foto .Placa de mpeg este cam la fel cu cea din imagine .[attachment=0]Placa MPEG.jpg[/attachment] Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Placile se mumesc cam asa :-sursa :DVD-6A ver 1.3-placa mpeg:HWDMP.SUNPLUS8202R.6.5_VER0.3-placa cu afisaj dv-018 Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Cred ca s-a rezolvat problema . Inchid . Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Mie imi este neclar daca discutia se desfasoara pe subiect deschis sau pe individ/subiect ?Eu ma gindeam ca pentru orice subiect nou se face o noua deschidere . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum