Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

windows 98

adicontakt

Postări Recomandate

am incercat sa pun windows 98 pe un laptop mai vechi, si intampin o problema

imi da urmatoarea eroare

Posted Image

image hosting

hard diskul e de 4 gb

de ce da eroarea asta?

de cat spatiu are nevoie win 98 se ca sa se instaleze? ca doar nu or trebui 7 gb , ca xp ul foloseste 6 gb

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

10

• adicontakt

9

• cristian_draghiescu

3

• FLORIN IORDACHE

2

Pai citeste ce iti spune. Ai bootat de pe o discheta care are un utilitar de disk cache activat, sau partitia de pe hard e comprimata (poate nu'i hardu de 4GB, doar se face...). Da'i cu discheta originala de 98, ruleaza fdisk, sterge partitia, fa'o din nou, da format si incearca iar.98 are nevoie de 400MB maxim.

Link spre comentariu

hdd e de 4gb ca numai ce l-am bagat da, de pe disketa rulez fdsikam sters partitiile care le avea , era C si spatiu nealocat , optiune de format nu gasesc , doar de stergere

Link spre comentariu

Salut ! Daca aveti discheta cu start-up98 sau de milenium,atunci stam de vb,ok? imi dati un mp cu o adresa de mess si va spun eu tot ce sa-i faceti,ok?Astept !

Link spre comentariu

acuma se instaleazasa incepem cu inceputulnu mi se instala pt ca partitia facut nu era formatata si nici nu restartam laptopul cu alt+ctrl+del , eu il stingeam de la butonla format am avut iara probleme ceva bad pe hdd ,si a trebuit sa fac doua partitii , din fericire cred ca badul a ramas pe celalta partitiemultumesc userului FLORIN IORDACHE care a avut rabdare cu mine si mi-a indrumat "pasii" ca sa incep instalareainca o data multumesc , si cei care mai aveti intrebari in leg cu win 98 postati-le aici ca sunt oamnei capabili sa va ajute

Link spre comentariu

Baga 97 ca inca mai face fata la cerintele actuale, chit ca e un pic mai mare.

hai sa va povestesc cum sta treaba , nu am usb pe laptop , iar cdurile reinscriptibile nu le citeste cdromul d epe el , si am gasi un cd nefinalizat cu ceva spatiu gol pe el , si nu incape 97 :d , nu am alt blank la indemana oricum il tin doar pt programarea picurilor sau sa lucrez cu dispozitive ce folosesc portul paralel sau serialin principiu nu imi trebuie office , decat sa deschid vre un hextoate cele bune
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări