fulger Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Buna as dorii si eu, daca se poate sa imi explicati cum sa fac placile acealea pe care se monteaza piesele.Pe mine ma intereseaza metoda cu marker permanent si clorura ferica.Astept respunsuri... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Buna as dorii si eu, daca se poate sa imi explicati cum sa fac placile acealea pe care se monteaza piesele.Pe mine ma intereseaza metoda cu marker permanent si clorura ferica.Astept respunsuri... citeste aici: viewtopic.php?f=14&t=97 Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 ma intereseaza metoda cu marker permanent si clorura fericaTai placa la dimensiuni, marchezi gaurile (le gauresti cu un burghiu cu diametru corespunzator), degresezi placa spalind-o cu detergent, o clatesti bine si o usuci, desenezi traseele cu un marker permanent de calitate, dupa ce se usuca o pui cu fata in jos intr-o tavita cu clorura ferica si astepti sa se corodeze suprafata neacoperita. Dupa corodare speli placuta in apa, stergi traseele acoperite cu spirt sau alcool pina se duce markerul, speli cu detergent si apa, apoi acoperi placuta cu un strat subtite de saciz diluat in alcool sau spirt. Dupa ce se usuca, poti trece la lipirea componentelor. Link spre comentariu
fulger Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Multumesc mult remus..in viitor voi posta poze cu cu primele mele cablaje Link spre comentariu
MatyC Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Eu inca mai folosesc markere pentru cablaje prototip si dupa vreo trei tipuri de markere testate acum sunt multumit de markerele produse edinng sau edding nu mi stiu sigur ca nu le am in fata mea. Sunt de culoare neagra si se comporta excelent la clorura ferica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum