ste7 Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Buna ,am o masina de spalat miele de la un prieten.M-ia dat-o so repar daca pot, si este a mea fara alte obligatii ,masina nu functioneaza deloc.Prietenul a spus ca ultima data a incercat cineva sa spele la ea (cineva nepriceput,si a bagat atitea rufe ca nu le mai putea scoate din cuva) Am verificat motorul functioneaza,din partea electronica-releele ,puntea redresoare,triacul,transformatorul ,aproape toate componentele,mai putin ci UA78S40PCam cautat in catalogsi nu corespunde modul de conectare pe cablaj cu cel din catalog. Am schema electrica ,dar daca as avea si cea electronica ar fi ok.Nu stiu de unde vine problema din programator sau din sistemul regulatorIn programator am citeva smd pe care nu le gasesc in cataloage,probabil controler MLD885Cu rugamintea ca poate ma ajuta cineva.Va salut cu respect Link spre comentariu
YO2LFF Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Verifica blocul de butoane. Defect specific pentru Miele. Dai jos circuitul imprimat si pe fata nevazuta s-ar putea sa ai surprize (conturnari, lipituri reci, etc.). Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum