Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect subbas bandpas visaton w300

ghettoman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

2

• Mircea Bartic

1

• DorinD

1

Top autori în acest subiect

Pe mine ma ingrijoreaza diferenta mica de volum intre cele doua camere fapt care poate da peste cap tot aranjamentul bandpass in conditiile celei mai mici erori. Dar poate ca nu este asa si ma insel.

Proiectul asta:

http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _6_32.html

banuiesc ca-l cunosti deja.

Aici volumele sint 50 litri si respectiv 32 litri, raport de volume dupa mine mai putin riscant sa-ti strice pandpass-ul. E adevarat ca nu numai volumele conteaza ci si porturile.

Te rog sa n-o iei ca o descurajare din partea mea, doar ca doresc sa ma asigur c-ai tinut cont de cat mai multe aspecte. Asta din cauza ca si eu la randul meu, luat de val de cate un proiect propriu DIY si incercand sa "storc" cat mai mult din potentialul unei idei tind sa neglijez multe alte aspecte.

Bafta multa!

Link spre comentariu

am tot invirtit la camerele alea si al diametrul la port de mo luat mama draq....vreo 4 ore :goodman: ideea era ca fiind un subbas sa se simta...si cred ca group delayul in special , xmaxul , precum si rectitudinea graficului dovedesc asta :supz: acuma privind greutatea executarii proiectului...teoria e buna...practica ne omoara :toimonster: privind proiectul visaton....nu imi place ca is 2 difuri...daca ar fi dupa mine as face un subbas cu unul si un bassreflex...pe care apoi le poti "juca" din amplifuri dupa melodie sau propria placere a ascultariinexus :prayer:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări