djgabryel Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Buna ziua,Am si eu o problema cu un desen facut in autocat care cuprinde niste desene si text.Fisierul .dxf il import in Xpert Mill (programul celor de la StepFour) si problema e ca nu imi vede textul ci doar desenele.Am cautat pe google despre asta dar nu am gasit mare lucru si ce am gasit nu m-a ajutat.Poate sa imi spuna cineva daca trebuie facut ceva cu textul inainte sa il import in programul masinii?Multumesc Link spre comentariu
cnc_step Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Buna ziua,Am si eu o problema cu un desen facut in autocat care cuprinde niste desene si text.Fisierul .dxf il import in Xpert Mill (programul celor de la StepFour) si problema e ca nu imi vede textul ci doar desenele.Am cautat pe google despre asta dar nu am gasit mare lucru si ce am gasit nu m-a ajutat.Poate sa imi spuna cineva daca trebuie facut ceva cu textul inainte sa il import in programul masinii?MultumescIn lazycam de la mach3 il vede? Sau in VCarve pro? Link spre comentariu
djgabryel Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 nu am incercat decat cu programul de la masina. Link spre comentariu
cnc_step Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 nu am incercat decat cu programul de la masina.Pune fisierul aici, sa-l verific in alte programe, si dupa ce-l rezolv ti-l pun inapoi. Link spre comentariu
djgabryel Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 am reusit cu functia EXPLODE.Transforma textul in linii si arce.Ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum