Bullix Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 Mi-am luat de curand un dif pe carton KSW 8021 (produs de Atto... tot chinez, bata-l vina). Mi-a suras ideea de niste kick bass, dar din masuratoarea cu voltmetrul in paralel mi-a iesit frecventa de rezonanta pe la 21Hz, asa ca ma gandeam sa imi fac o incinta in bass reflex, ca prin compresie ajung la 40Hz si deja e prea sus pentru vuiala. As fi recunoscator daca mi-ar putea da cineva cate ceva date: un Qts acolo, eventual un VAS... Tot ce stiu despre el e asa: 4ohmi si cica 200W muzicali.Sau daca stie cineva vreo metoda de masurare a unor caracteristici, as putea sa fac eu masurarea. Am auzit ca ar exista ceva metode traditionale.Multumesc anticipat! Numai bine tuturor! Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Cauta pe aici pe forum si sigur gasesti cum se masori parametrii... Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 De ex. http://www.mhsoft.nl/messen_en.asp Link spre comentariu
Bullix Postat Decembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Multzam mult! Suna bine ce scrie p'acolo. Eventual sa am si rabdare :pChina rulz :toimonster: Link spre comentariu
chorchy Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 ai reusit sa masori parametrii?as vrea sa cumpar si eu vreo doua difuzoare dinastea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum