Vizitator razvan89 Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Am nevoie de o mana de ajutor.Am un proiect la care trebuie sa calculez acoperirea radio pentru o celula LMDS la frecventa de 28 Ghz.Daca ma poate ajute cineva cu o idee sau cu un algoritm de calcul ar fi foarte frumos.Va multumesc,Razvan. Link spre comentariu
volhov Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Am nevoie de o mana de ajutor.Am un proiect la care trebuie sa calculez acoperirea radio pentru o celula LMDS la frecventa de 28 Ghz.Daca ma poate ajute cineva cu o idee sau cu un algoritm de calcul ar fi foarte frumos.Va multumesc,Razvan.Nu stiu daca este chiar ce-ti trebuie, dar ai putea folosi programul Radiomobile (http://www.cplus.org/rmw/english1.html). Cu ajutorul lui poti face o harta a acoperirii realizata de un emitator tinand cont de cativa parametri de baza (amplasament, inaltime antena,frecventa de lucru , modulatie folosita (de asta nu sunt sigur), putere de emisie, sensibiliatate receptor, parametrii antenelor de rx si tx, etc). Daca e pentru scoala, cred ca e suficient.Succes! Link spre comentariu
Vizitator razvan89 Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Mie mi-ar trebui mai mult un algoritm de calcul.Trebuie sa calculez distanta pe care emite celula.Cred ca este vorba de o antena microstrip.Multumesc oricum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum