Vizitator incep Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Salut, am atasat un grafic in care sunt date valori unu sincer nu imi dau seama ce valoare e, avand in vedere ca e pusa langa linia aia galbena poate fi si intersectia dar din cauza ca nu difera mult una de alta nu cred ca e asa ( de exemplu pt curent L2 i(t)=I*sqrt(2)*sin(wt+a) ce valoare e pe grafic i(t) sau I sau e alt ceva) si doi cu L2 L3 L4, Ur Us Ut e clar, dar celelalte ce sunt (L1 cred ca e Isc in rest ceatza) poate cineva cunoaste sau s-a intalnit cu astfel de masuratori si ma scoate din ceatza astept pareri, ms Link spre comentariu
nelu F Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Linia galbena trebuie sa fie o referinta de timp pentru care sunt date valorile instantanee pentru diferite tensiuni si curenti (care probabil sunt si memorate pentru o analiza ulterioara). Miscand acest cursor poti afla si dependenta unor marimi de altele. E util pentru fenomene aperiodice (in special pentru regimurile tranzitorii ce apar la cuplarea-decuplarea sursei-surselor de alimentare sau a sarcinii). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum