Vizitator Archangel Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Asa cum spune si titlul am nevoie de o schema pt acel model de televizor.. Va multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 nu e suficient modelul , stimate domn...! acest tvc s-a construit in 2 variante constructive...1-- varianta cu 16 programe si procesor din seria m49x de la st...!2-- varianta cu 39 de programe si procesor din seria saa129x de la itt...! Link spre comentariu
Vizitator Archangel Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 nu e suficient modelul , stimate domn...! acest tvc s-a construit in 2 variante constructive...1-- varianta cu 16 programe si procesor din seria m49x de la st...!2-- varianta cu 39 de programe si procesor din seria saa129x de la itt...!este varianta 1: 1-- varianta cu 16 programe si procesor din seria m49x de la st...! Rog pe cine are schema de la aceasta varianta sa o upload..Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 puneti mina si faceti si dvs un minim efort , daca vreti sa fiti ajutat...! dati capacul tvc-ului jos si postati aici integratele importante....macar atit lucru , ce naiba...!din cite stiu eu , procesoarele posibile ar fi m490b1 , m491bb1 sau m494b1...! cel mai des intilnit pe la noi a fost m491bb1 ...! dati o cautare pe forum dupa m491bb1 si vedeti daca din multitudinea de rezultate gasite , gasiti ceva ce seamana cu ceea ce aveti dvs in burta televizorului... acest procesor intra si in kitt ck5200 sau ck5012 , ice , goldstar , etc ,etc...! Link spre comentariu
Vizitator Archangel Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 puneti mina si faceti si dvs un minim efort , daca vreti sa fiti ajutat...! dati capacul tvc-ului jos si postati aici integratele importante....macar atit lucru , ce naiba...!din cite stiu eu , procesoarele posibile ar fi m490b1 , m491bb1 sau m494b1...! cel mai des intilnit pe la noi a fost m491bb1 ...! dati o cautare pe forum dupa m491bb1 si vedeti daca din multitudinea de rezultate gasite , gasiti ceva ce seamana cu ceea ce aveti dvs in burta televizorului... acest procesor intra si in kitt ck5200 sau ck5012 , ice , goldstar , etc ,etc...!Nu eu depanez ci taicamiu.. eu sunt programator pc si el depanator... o sa il intreb si o sa postez informatiile cerute si o sa caut pe acest forum. Multumesc oricum. Link spre comentariu
tv1 Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 viewtopic.php?t=39182&p=337109#p337109 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum