Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema TV - Towada CT1536

Vizitator Archangel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• tv1

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu e suficient modelul , stimate domn...! acest tvc s-a construit in 2 variante constructive...1-- varianta cu 16 programe si procesor din seria m49x de la st...!2-- varianta cu 39 de programe si procesor din seria saa129x de la itt...!

Link spre comentariu
Vizitator Archangel

nu e suficient modelul , stimate domn...! acest tvc s-a construit in 2 variante constructive...1-- varianta cu 16 programe si procesor din seria m49x de la st...!2-- varianta cu 39 de programe si procesor din seria saa129x de la itt...!

este varianta 1: 1-- varianta cu 16 programe si procesor din seria m49x de la st...! Rog pe cine are schema de la aceasta varianta sa o upload..Multumesc.
Link spre comentariu

puneti mina si faceti si dvs un minim efort , daca vreti sa fiti ajutat...! dati capacul tvc-ului jos si postati aici integratele importante....macar atit lucru , ce naiba...!din cite stiu eu , procesoarele posibile ar fi m490b1 , m491bb1 sau m494b1...! cel mai des intilnit pe la noi a fost m491bb1 ...! dati o cautare pe forum dupa m491bb1 si vedeti daca din multitudinea de rezultate gasite , gasiti ceva ce seamana cu ceea ce aveti dvs in burta televizorului... :da acest procesor intra si in kitt ck5200 sau ck5012 , ice , goldstar , etc ,etc...!

Link spre comentariu
Vizitator Archangel

puneti mina si faceti si dvs un minim efort , daca vreti sa fiti ajutat...! dati capacul tvc-ului jos si postati aici integratele importante....macar atit lucru , ce naiba...!din cite stiu eu , procesoarele posibile ar fi m490b1 , m491bb1 sau m494b1...! cel mai des intilnit pe la noi a fost m491bb1 ...! dati o cautare pe forum dupa m491bb1 si vedeti daca din multitudinea de rezultate gasite , gasiti ceva ce seamana cu ceea ce aveti dvs in burta televizorului... :da acest procesor intra si in kitt ck5200 sau ck5012 , ice , goldstar , etc ,etc...!

Nu eu depanez ci taicamiu.. eu sunt programator pc si el depanator... o sa il intreb si o sa postez informatiile cerute si o sa caut pe acest forum. Multumesc oricum.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări