Vizitator dordeduca Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 am un calc luat prin 2003 cu placa video integrata , ulterior am luat un lcd horizon wide si nu imi recunoaste rezolutia wide. Cei de la service ziceau ca in 2003 nu era inventata rezolutia wide , se poate? Link spre comentariu
E_manuel Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Sa inteleg e asa de vechi ca inca esti pe cablu VGA in loc de DVITrebuie sa folosesti din pacate pentru wide o placa video mai noua compatibila cu placa de baza, tine cont si de conexinile dintre aceasta si monitor de care dispui, vga ori dvi si da, au dreptate cei de la service. Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 cauta rezolutiile wide la click dr pe desktop>settings>advanced>list all modes. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Daca nu ai vreo placa video extraordinar de tampita (gen Trident), rezolutia wide se poate forta cu programul PowerStrip. Daca ai nVidia sau ATi nu'ti trebuie nici ala, intra in control panelul placii si ai acolo optiune de Custom Resolution. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum