Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectare sistem automat

Vizitator spinu24

Postări Recomandate

Vizitator spinu24

Am si eu cateva intrebari rugaminti:)))/ Am de facut un sistem automat un proiect de la zero....de numarare si sortare care trebuie sa imi afiseze nr de placi bune si nr de placi rele. Stiu cum funtioneaza teoretic in mintea mea dar eu treb sa il fac de la zero si nu stiu cum sa incep. cu o diagrama cautarea obiectelor care le olosesc habar nu am sunt incepator deabia iesit de pe bancile facultatii fara experienta in practica, va rog ajutati-ma....

Editat de Madalina:29.12.2011.Modificare titlu subiect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

3

Top autori în acest subiect

Vizitator spinu24

placi de lemn. vin pe o banda si cele care nu sunt bune le voi elimina de pe banda cu ajutorul unor butoane, apoi voi afisa pe un ecran cate placi sunt bune si cate sunt rele.

Link spre comentariu

Ca sa inteleg "procesu", se elimina acele placi de pe banda prin acele butoane, deci nu automat. Iti trebuie 2 numaratoare cu afisaj; unul iti numara de cate ori apesi butonul si celalalt numara placile (bune) ramase pe banda (poate fi cu fotocelula). Prin apasarea butonului actionezi si un electromagnet care indeparteaza placile defecte de pe banda.Succes.

Link spre comentariu
Vizitator spinu24

da...asta stiu cam cum folosesc dar eu treb sa fac un proiect cu tot, partea teoretica si cum functioneaza o stiu, trebuie sa il si fac, ceva magazine de specialitate?nu stiu cum sa incep, oamenii miau asta faci vi cu ce iti trebuie si faci. dar imi trebuie un proiect ceva ce folosesc in creearea acestuia, nu stiu cum sa iti explic:(((

Link spre comentariu
Vizitator spinu24

bun stiu cum functioneaza...dar cum imi dau seama ce piese imi trebuiesc inafara de numarator un senzor de prezenta luminos un plc o banda si 4 butoane si sitemul de ricat? de unde le pot lua? sistemul de ridicare il pot cumpara?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări