Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe si amplificator

Vizitator Danr

Postări Recomandate

Vizitator Danr

Salut,Am un buget in jur de 3.000 RON. M-am gandit la urmatoarele combinatii:1) Boxe PROSON EVENT 10 + Amplificator NAD C 326BEE2) Boxe MAGNAT MONITOR SUPREME 1000 + Amplificator NAD C 326BEE3) Boxe HECO VICTA 701 +Amplificator NAD C 326BEEMa intereseaza parerea voastra in legatura mai ales cu cele 3 tipuri de boxe (in special PROSON)Camera in care vreau sa fac auditii are ~ 15mp. Dar in viitor nu se stie...Genuri de muzica ascultate: electronica(de ascultat, nu club, discoteca, etc.), progressive rock, hard rock, metal.Astept comentariile voastre, sugestii, etc...Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toader

2

Vizitator Danr

Multumesc pt raspuns. O sa mai caut....Quadral Quintas 505, Dynavoice Challenger M-65EX, sunt din aceeasi categorie cu cele enumerate mai inainte?Monitor Audio M4 - M6, sau alte sugestii?

Link spre comentariu
Vizitator Danr

Boxele sunt strict pt ascultat muzica in format stereo. Am foarte multe cd audio, iar ca sa le dublez cu aceeasi muzica in format surround e foarte costisitor acum.

Link spre comentariu
Vizitator Danr

Da, vorbeam de alte sume....dar am vazut pe emag boxele astea si 490 gle pe care as fi putut sa le cumpar in rate fara dobanda. Sunt doar calcule de ale mele. Daca vrei sa-mi recomanzi ceva, poti sa-mi trimiti linistit un mesaj privat, o sa-l citesc cu mare interes. Multumesc pt raspuns.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări