Netcrusher Postat Decembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2005 O sa fac un preamplificator, dar n-o sa-l bag in cutie. O sa-l tin separat in alta cutie. Multumesc mult de ajutor! Daca o sa mai am probleme, o sa va intreb! Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 si la noi an zalau au aparut blue tech-uri dar cam stau pe raft an magazine decat unu de ala mai bine o ipa.ala atat ca arata bine.sunetu cam lasa de dorit Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 kongo, chiar nu ma pot abtine. Crezi ca Netcrusher inca urmareste topicul din anul 2005? Sau ai vrut pur si simplu sa faci un UP! :axe: Link spre comentariu
Netcrusher Postat Septembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Oarecum am rezolvat problema preamplifului, dar pana la urma o sa imi iau un mixer calumea si gata. Multumesc pentru interes oricum:P Link spre comentariu
Vizitator epure Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 z. Link spre comentariu
Netcrusher Postat Septembrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2006 Multumesc pentru sfat! Problema e rezolvata, am preamplif in mixerul pe care il folosesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum