Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator profesional

Netcrusher

Postări Recomandate

Mi-am cumparat un amplificator profesional, care duce 160W in 8 ohmi. Problema este, ca vreau sa-i dau semnal dintr-un comp, si nu-mi trebuie mixer. Dar din cate stiu eu, mixerele preamplifica semnalul. Adica cu un mixer legat, se aude mult mai tare, fata de cum se aude cu semnal direct.Cum pot sa-mi rezolv problema, fara sa imi cumpar un mixer? Propuneti-mi lucruri concrete! Mai ales la care ma puteti ajuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Netcrusher

10

• luc

4

• Dj_Dog

2

• costy

1

Top autori în acest subiect

Deci eu nu scot 160W cu semnal direct din calculator. Aia-i problema. L-am testat pe un DVD player, mergea putin mai tare. L-am testat pe acelasi DVD cu mixer, si mergea mult mai tare. L-am testat pe comp, cu niste boxe de 75W bucata, si am putut sa merg pana la maxim, si boxele nici nu se chinuiau. Deci, ce trebuie sa-i dau?

Link spre comentariu

de ce iti trebuie in rack?oricum calculatorul nu il ai in rack, poti face o exceptie si la preamplificator. Poti sa construiesti unul, intr-o cutie pe care o atasezi cablului, la unul din capete, de ex. langa calculator, asa cum arata de ex. sondele de osciloscop cu atenuator.O alta solutie ar fi sa iei un rack cu ceva defect, de ex. eu am vazut in targ un crossover la 50RON, probabil era defect, dar in carcasa de rack scoti montajul initial si pui preamplificatorul.Cred ca si pe acest forum gasesti pe cineva sa iti faca o carcasa din metal, nu mai spun sa iti faca un preamplificator.

Link spre comentariu

Acel preamplif este bun pentru amplificatorul meu? Adica este ok, functioneaza bine, si n-o sa am probleme? Nu este nici un pericol sa-l folosesc?Calitativ, cum este? Suna bine?

Link spre comentariu

un preamplificator poti sa il faci si intr-o cutie de chibrit.dar statia asta a ta nu are niste parametri?,o denumire?din cate cunosc orice statie are un preamplificator in ea ,si cam toate au sensibilitate cel putin 0db(0,775v)

Link spre comentariu

Este Blue Tech CS-2300. Aveti care specificatiile? Sau ceva detalii despre ea? Ca eu n-am primit nici o documentatie. Aaaa..da... si m-ar interesa si cum sunt legaturile intrarilor pe jackurile alea mari!

Link spre comentariu

Am incercat... trei.Un laptop, un CD-player Technics si un PC normal. Si la toate se aude cam la fel de incet. Acolo, unde l-am testat, se auzea mult mai tare, prin mixer!

Link spre comentariu

am vazut ca se mai plang si altii pe alte forumuri de acest amplificator cu aceeasi problema.se pare ca ultima solutie ar fi sa faci un preamplificator cu un operational si sa il incluzi inauntrul amplificatorului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări