Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare stroboscop 1000w

Vizitator raphaeloo

Postări Recomandate

Vizitator raphaeloo

Salutare, am un stroboscop de 1000w si saptamana trecuta mi s-a ars lampa. Am cautat cu disperare lampa de 1000w prin Bucuresti dar nu am gasit decat de 1500w asa ca mi s-a pus pata si vreau sa modific stroboscopul sa-l fac de 1500w. Lampa urmeaza sa o cumpar. As dori niste sfaturi si indrumari in legatura cu cam ce ar trebui sa schimp pe partea electrica (am postat niste poze cu circuitul si potentiometrul pentru rata flash-urilor si siguranta). As dori sa stiu ce rezistente sa schimb de pe circuit si daca ar mai fi si altceva. Inca un amanunt foarte important: atunci cand am cumparat stroboscopul de la cineva mi s-a spus ca dupa ce il scot din priza sa nu ating stecherul....lucru care am incercat sa-l fac pana la un moment dat cand am pus mana si s-a descarcat in mine. Ce ar trebui sa adaug ca sa nu se mai intample chestia asta? Va multumesc nespus de mult, Raphael

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

dupa ce il scot din priza sa nu ating stecherul....lucru care am incercat sa-l fac pana la un moment dat cand am pus mana si s-a descarcat in mine. Ce ar trebui sa adaug ca sa nu se mai intample chestia asta?

Montezi o rezistenta de 560K...680K in paralel cu firele de alimentare care vin de la stecher.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări