feri.visky Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Am gasit condensatoare cu corp verde Radio Popular si cu inscriptie Electronica...Ati gasit si voi asa ceva?Ma intereseaza informatii despre producatorii:ERO (EROMET?)UTTAELECTRICATELUX...eventual pagini de catalog daca aveti... Link spre comentariu
bansaraba Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Poate scrie ceva aici: http://lccn.loc.gov/2007205823 (apasati pe "LC Online Catalog" si aveti acolo fisier PDF, sau pagina cu pagina). Sau nu sunt din Bucuresti toti? Pentru provincie aici: http://lccn.loc.gov/2007205825 Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 da.sunt niste condensatori foarte buni, dar poliesterul s-a cam dus...Greu mai gasesti unii in stare buna.Totusi am intalnit condensatori de genul acela cu poliester argintat!!! Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Atasez pozele cu condensatoarele in cauza.... daca aveti cataloage de producatori ar fi interesant... Link spre comentariu
jack Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 scuze , am uitat poza Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2011 Nu inteleg ce se intampla de dispar pozele... sau, poate, numai la mine? (kosmin, ai vreo idee?) Link spre comentariu
bansaraba Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Toate atasamentele mele vechi au disparut. Trebuie intrebat administratorul daca e ceva temporar sau ne putem lua adio de la ele. Link spre comentariu
Selena Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Odata si odata parti din informatia utila se volatilizeaza (din ratiuni financiare). Eu copiez imediat si salvez pe CD orice cred ca-mi este de folos (save as... sau captura de ecran). Sunt unii (inconstienti) care depoziteaza fotografii personale pe diverse servere, cica pentru a nu-si incarca inutil hard diskul... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 18, 2011 Administratori Partajează Postat Iunie 18, 2011 cititi pe forum ca sa discutat ce sa intmplat cu atasamentele, intradevar din motive financiare dar nu ale elforum ci ale altora Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum