ianc Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Am o masina de spalat whirlpool si in ultimul timp facea galagie la stoarcere,am desfacuto si am gasit rulmenti si semeringul care erau gata,am cumparat alti noi si problema e ca la unul din rulmenti are joc pe ax,asa ca trebuie sa cumpar si un ax cruce tambur si problema e ca nu gasesc acest model,am intrat pe site la whirlpool astia vand numai complect cu tambur si e ff.scump,am o rugaminte celor care pot sa-mi sugereze de unde as putea sa procur o cruce tambur,cod produs:481253578064,o sa atasej si o poza. Link spre comentariu
tv1 Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Costa 168 lei la TZX...... Link spre comentariu
ianc Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Costa 168 lei la TZX......Mersi am gasit si eu si nu este sigur daca se mai poate aduce,am ramas sa sun peste 2 saptamani sa vedem. Link spre comentariu
romica-b Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 problema ta se rezolva mult mai ieftin:1-daca uzura este mica(de obicei las la aprecierea strungarului)se rezolva prin randalinare,2-daca uzura este mai accentuata,te duci la un atelier macanic care are in dotare strung si sudura.Se incarca axul cu sudura si apoi se aduce la cote prin strunjire.Daca strungarul este bun,iti face cota de rulment doar pe strung.Fi atent la bucsa de bronz sau alama pe care calca simeringul,trebuie sa fie perfecta,fara zgaraieturi,altfel muncesti in zadar,dupa o luna rulmentii vor fi varza.Bucsa poate fi extrasa si apoi presata bucsa noua.Nu te zgarci la rulmenti,pune din cei mai buni(mai ales,sau macar cel mare,de forta,cel mic avand mai mult un rol de sprijin).Si bineinteles simering nou.De calitatea strungarului depinde durata de viata a lucrarii.Personal,acord garantie clientilor un an.Nu-ti fa probleme cu calirea ,decalirea axului ,stie strungarul ce sa faca.Oricum ,materialul din care este confectionataxul,nu este tratat,il poti gauri extrem de usor cu o bormasina de mana(alta este situatia la masinile second germane).Toata operatiunea,in cazul cel mai complex ma costa 50leiSucces! Link spre comentariu
ianc Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Multumesc Romica pt.ideie pare a fi cea mai buna,eu vruiam sa cumpar unul nou dar nu merita singurul loc unde am gasit este la reprezentanta la whirlpool,astia cer o groaza de bani mi-au zis ca ei nu aduc numai complect cu tambur+capac la 7milioane si ceva atunci mai bine cupar masina noua,dar niciodata nu voi mai cumpara whirlpool pt. ca la 3 ani sa defectat este un schtift ordinar,am avut inainte un secan care a mers la mine mai bine de 10ani. Link spre comentariu
romica-b Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 De ce crezi ca pretul este atat de mare?Tocmai ca sa renunti la o mai repara, si a cumpara alta noua.Unde mai pui ca placa electronica costa in jur(te-apuca injuratul) de 400lei?Eu zic sa o repari,pentru ca de bine de rau,cuva este demontabila si poti schimba rulmentii.La modelele actuale,cuva este capsulata si nu o mai poti desface sa-i schimbi rulmentii(s-au luat si ei dupa Indesit si se pare ca le-au luat urma si Electrolux). Inteleg ca trebuie sa sprijinim consumul,dar la noi 1000lei este un salariu,pe cand la nemti de exemplu,1000lei reprezinta a sasea parte din salariul minim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum