Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema casti Sennheiser HD 555

Vizitator Metilic

Postări Recomandate

Vizitator Metilic

Buna ziua. Detin o pereche de casti Sennheiser HD 555, la care am avut ghinionul sa se strice un difuzor. Nu au fost folosite cu o amplificare nemaipomenita sau la volum exagerat (doar pe o placa de sunet Creative X-fi Xtreme Audio; si da stiu ca nu e un X-fi adevarat :) ) La volum extrem de mic am sunet in ambele casti, iar cum cresc putin volumul sunetul in casca dreapta dispare. Se comporta la fel indiferent de placa de sunet pe care sunt folosite. Am incercat si pe un Iphone 3gs si la fel se intampla. Va rog sa-mi spuneti care ar fi problema cu ele si cum se pot repara. Multumesc anticipat.P.S. Au avut garantie 2 ani iar defectiunea a aparut la 2 luni depa expirarea garantiei. Ura :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Si eu am o pereche HD 545 Reference de 600 ohm si am patit la fel, in timp ce ascultam muzica la un nivel mediu, brusc s-a intrerupt auditia in una din ele. Ma gandeam ca la castile tale de 50 ohm este sarma mai groasa in bobina, nu ma asteptam sa se intample asta. Am desfacut casca defecta si are o sarma de cateva sutimi, abia se vede cu ochiul liber.Daca gasesti undeva unde sa ti-o repari te rog da un mesaj aici.Mersi.

Link spre comentariu

Eu am 3 perechi Sennheiser, toate de strada dar purtate mai mult prin casa.PX100 au vreo 5 ani, s-au tocit de atata folosit. Le-am ascultat uneori la volume atat de mari incat trepidau la propriu pe cap, sunt preferatele mele, imi plac foarte, foarte mult cum suna! Nu distorsioneaza nici la volume foarte mari, unde deja nu mai suport sunetul ca e prea tare. In schimb, sunt cu buretei si dupa cateva ore imi transpira urechile.PX200 folosite cam 1 an aproape zilnic la nivele normale. Au basi foarte putini fata de PX100 dar sunt mai comode si mai aerisite.CX380 au tot 1-2 ani, aproape nefolosite.Pana acum am avut noroc si toate merg ca in prima zi, la PX100 s-au tocit bureteii dar au fost folosite din plin. :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări