Vizitator Metilic Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Buna ziua. Detin o pereche de casti Sennheiser HD 555, la care am avut ghinionul sa se strice un difuzor. Nu au fost folosite cu o amplificare nemaipomenita sau la volum exagerat (doar pe o placa de sunet Creative X-fi Xtreme Audio; si da stiu ca nu e un X-fi adevarat ) La volum extrem de mic am sunet in ambele casti, iar cum cresc putin volumul sunetul in casca dreapta dispare. Se comporta la fel indiferent de placa de sunet pe care sunt folosite. Am incercat si pe un Iphone 3gs si la fel se intampla. Va rog sa-mi spuneti care ar fi problema cu ele si cum se pot repara. Multumesc anticipat.P.S. Au avut garantie 2 ani iar defectiunea a aparut la 2 luni depa expirarea garantiei. Ura Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 E clar ca acolo la volum mare se intrerupe bobina difului.Depinde cum arata acel dif si unde se intrerupe,daca se va putea repara sau nu. Link spre comentariu
Vizitator Metilic Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Daca te ajuta cu ceva http://hifi-life.cz/wp-content/uploads/ ... 5-open.jpg Sunt cele de sus. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Daca te ajuta cu ceva http://hifi-life.cz/wp-content/uploads/ ... 5-open.jpg Sunt cele de sus.La cum arata nu cred ca este alta solutie decat schimbat acel difuzor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Scrie la Sennheisser sau la reprezentanta lor din Romania, poate te ajuta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Si eu am o pereche HD 545 Reference de 600 ohm si am patit la fel, in timp ce ascultam muzica la un nivel mediu, brusc s-a intrerupt auditia in una din ele. Ma gandeam ca la castile tale de 50 ohm este sarma mai groasa in bobina, nu ma asteptam sa se intample asta. Am desfacut casca defecta si are o sarma de cateva sutimi, abia se vede cu ochiul liber.Daca gasesti undeva unde sa ti-o repari te rog da un mesaj aici.Mersi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Eu am 3 perechi Sennheiser, toate de strada dar purtate mai mult prin casa.PX100 au vreo 5 ani, s-au tocit de atata folosit. Le-am ascultat uneori la volume atat de mari incat trepidau la propriu pe cap, sunt preferatele mele, imi plac foarte, foarte mult cum suna! Nu distorsioneaza nici la volume foarte mari, unde deja nu mai suport sunetul ca e prea tare. In schimb, sunt cu buretei si dupa cateva ore imi transpira urechile.PX200 folosite cam 1 an aproape zilnic la nivele normale. Au basi foarte putini fata de PX100 dar sunt mai comode si mai aerisite.CX380 au tot 1-2 ani, aproape nefolosite.Pana acum am avut noroc si toate merg ca in prima zi, la PX100 s-au tocit bureteii dar au fost folosite din plin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum