Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere imprimanta !!

indy666

Postări Recomandate

Vreau sa achizitionez o imprimanta laser si m-am lovit de urmatoarea dilema: am pus ochii pe un HP LaserJet Pro P1102 la 360 lei si nu stiu exact care e diferenta intre o imprimanta Laser simplu si LaserJet?

Imprimanta v-a fi folosita pentru listare de proiecte, referate, situatii contabile cat si pentru realizare cablaje prin metoda PnP.

Cum s-ar comporta o imprimanta LaserJet la metoda PnP?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• indy666

2

• Stefan

1

• mos ilie

1

Top autori în acest subiect

Salut,

De fapt LaserJet ( in acceptul Hp ) înseamnă imprimantă cu cerneală, iar Laser, imprimantă cu toner.

Nu există consecvenţă, denumirile au un scop comercial şi pot aiuri uşor cumpărătorul.

Vezi http://www.howtofixcomputers.com/bb/ftopic92799.html .

De preferat sunt imprimantele cu toner, pe care ai ales-o este cu toner.

Cele color, cu toner, au preţuri destul de mari.

Link spre comentariu

inkjet inseamna imprimanta cu jet de cerneala insa laserjet stiu ca e cu toner (adica ok pentru metoda ono)daca vrei laser monocrom iti recomanda ceva de la xerox/samsung (am avut phaser 3117 si am ML2010P, ambele fara chip) si ceva mai putin hp (stiu ca la inkjet hp-urile sunt foarte pretentioase si costisitoare). cauta pe forumurile de specialitate informatii despre incarcare,chip,fiabilitate etc. p.s:am observat ca tonerul de la imprimantele color nu e bun pentru metoda de transfer termic, e ceva mai lucios si are o aderenta scazuta la suprafata de cupru.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări