indy666 Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Vreau sa achizitionez o imprimanta laser si m-am lovit de urmatoarea dilema: am pus ochii pe un HP LaserJet Pro P1102 la 360 lei si nu stiu exact care e diferenta intre o imprimanta Laser simplu si LaserJet? Imprimanta v-a fi folosita pentru listare de proiecte, referate, situatii contabile cat si pentru realizare cablaje prin metoda PnP. Cum s-ar comporta o imprimanta LaserJet la metoda PnP? Link spre comentariu
indy666 Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Nimeni?! Nimic?! Link spre comentariu
mos ilie Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Salut, De fapt LaserJet ( in acceptul Hp ) înseamnă imprimantă cu cerneală, iar Laser, imprimantă cu toner. Nu există consecvenţă, denumirile au un scop comercial şi pot aiuri uşor cumpărătorul. Vezi http://www.howtofixcomputers.com/bb/ftopic92799.html . De preferat sunt imprimantele cu toner, pe care ai ales-o este cu toner. Cele color, cu toner, au preţuri destul de mari. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 inkjet inseamna imprimanta cu jet de cerneala insa laserjet stiu ca e cu toner (adica ok pentru metoda ono)daca vrei laser monocrom iti recomanda ceva de la xerox/samsung (am avut phaser 3117 si am ML2010P, ambele fara chip) si ceva mai putin hp (stiu ca la inkjet hp-urile sunt foarte pretentioase si costisitoare). cauta pe forumurile de specialitate informatii despre incarcare,chip,fiabilitate etc. p.s:am observat ca tonerul de la imprimantele color nu e bun pentru metoda de transfer termic, e ceva mai lucios si are o aderenta scazuta la suprafata de cupru. Link spre comentariu
Vizitator Alyn84 Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Eu lucrez la o firma de IT dar suntem si resseleri Xerox. La fel ca si comentul de mai sus recomand la fel tot xerox si samsung (sunt foarte fiabilesi vb colegului se reincarca fara cip). e rentabil si bun. http://www.estmag.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum