Vizitator florinmax5 Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Salut,Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste idei depre monitorizarea temperaturii unui panou solar in miniatura (proiect dizertatie).Am o sonda de temperatura care imi inregistreaza temperatura din exterior si temperatura din boilerul panoului solar. As vrea sa monitorizez temperatura din boiler prin intermediul unui calculator prin portul serial sau usb. Aveti idee despre posibilitati, materiale si preturi? Multam fain !Florin. Link spre comentariu
Vizitator ionicamesterica Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Eu am facut un dispozitiv care citea temperatura si mai apoi o transmitea pe portul serial al PC-ului. La baza avea microcontrolerul 16f628a si senzorul de temperatura ds1822. Pe calculator citeai temperatura cu telnet-ul. Din pacate hdd-ul laptop-ului pe care aveam schema in proteus si programul s-a defectat si am pierdut, dar nu cred ca o sa imi fie greu sa refac schema si programul asa ca daca esti interesat da-mi de stire! Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Salut,Am o sonda de temperaturaCa sa te poata ajuta cineva, ar fi bine sa spui si ce tip de sonda ai. O pagina de catalog/documentatie completa ar fi si mai buna. Link spre comentariu
Vizitator florinmax5 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Am rezolvat, cu u nsenzor de temperatura si cu un microcontroller si monitorizez temperatura prin usb Toate cele bune !Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum