Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitorizare temperatura prin port serial/usb

Vizitator florinmax5

Postări Recomandate

Vizitator florinmax5

Salut,Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste idei depre monitorizarea temperaturii unui panou solar in miniatura (proiect dizertatie).Am o sonda de temperatura care imi inregistreaza temperatura din exterior si temperatura din boilerul panoului solar. As vrea sa monitorizez temperatura din boiler prin intermediul unui calculator prin portul serial sau usb. Aveti idee despre posibilitati, materiale si preturi? Multam fain !Florin.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

1

Vizitator ionicamesterica

Eu am facut un dispozitiv care citea temperatura si mai apoi o transmitea pe portul serial al PC-ului. La baza avea microcontrolerul 16f628a si senzorul de temperatura ds1822. Pe calculator citeai temperatura cu telnet-ul. Din pacate hdd-ul laptop-ului pe care aveam schema in proteus si programul s-a defectat si am pierdut, dar nu cred ca o sa imi fie greu sa refac schema si programul asa ca daca esti interesat da-mi de stire!

Link spre comentariu

Salut,Am o sonda de temperatura

Ca sa te poata ajuta cineva, ar fi bine sa spui si ce tip de sonda ai. O pagina de catalog/documentatie completa ar fi si mai buna.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări