Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomenzi pentru aparate foto DSLR

Vizitator gvi70000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinangeru

15

• nicul

1

Super tare asa o sa fac o sa folosesc un display de nokia 3310 :). Am vazut pe ebay destul de ieftin modul joystik pentru arduino, crezi ca merge pus in locul touch-urilor de navigare si accept?

Link spre comentariu

Si mai misto o metoda mai simpla si mai ieftina :) man esti o comoara iti super multumesc abia astept sa ajung acasa sa imi strang componentele sa ma apuc de treaba :). Acuma va trebui sa imi achizitionez o placa arduino si aici trebuie sa-ti cer tot tie sfatul as prefera una cat mai mica micro sau nano parca vazusem eu ca se numea :) spune-mi un model te rog ca sa ma uit pe ebay sa imi iau :)

Link spre comentariu
Vizitator gvi70000

Scuze, am citit audio :ras: :d

Nu trebuie sa cumperi arduino, il poti face singur (vezi telecomanda mea) singura problema e ca trebuie sa arzi boot-loader-ul sau sa cumperi un ATMEGA cu boot-loader-ul scris.

PS: Tu ce vrei sa faci cu el?

Eu mai am cateva telecomezi neasamblate (nu au cutie) in rest piesele sunt lipite (au 6 butoane dar poti face o placuta mica pe care sa pui joystick-ul), ecrane Siemens S65,joystick...

Aici ai varianta mai veche dar care are joystick http://www.grozeaion.com/electronics/hi ... ntrol.html

Aici ai varianta mai noua http://www.grozeaion.com/electronics/hi ... amera.html

Link spre comentariu

ok super tare imi place varianta aia mai nou doar ca in loc de touch i-as pune joystick. Stii ce ar mai trebui la chestiunea asta un modul radio care sa emita un semnal catre un receptor care se monteaza pe flashurile slave si le declanseaza wireless :) daca ar mai avea si asta ar fi ce-l mai tare trigger ever :). Am gasit printre trasnaile adunate de mine dealungul timpului un telefon nokia 3510 crezi ca pot folosi displayul, exista librarie pentru el? Am gasit si doua microcontrolere smd ATTINY2313 crezi ca sunt compatibile cu arduino sau nu am ce face cu ele?Pai man ca sa nu suparam pe nimeni iti trimit un PM si discutam acolo cum facem cu telecomanda ;)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

salutare daca vrei ne putem intalnisa stam la un ceai, suc..... dar momentan in ceea ce priveste telecomanda am bugetul blocat abia dupa sarbatori o sa te contactez in legatura cu asta sorry sper sa ma intelegi si sa mai fie disponibila dupa sarbatori. Daca nu ne vedem pana dupa sarbatori ...... sa ai sarbatori fericite si un an nou mai bun :)

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
:ras: salutare man, gratis.... nuuuuuu, mi-am dat comanda de arduino si dupa familiarizare o sa imi fac si eu una, sorry ca nu am reusit sa mai dau semne de viata sper ca nu esti suparat pe mine nu m-am facut disparut dar chiar nu am mai avut timp de nimic... si momentam am alte prioritati care-mi usuca bugetul :), in schimb cand imi vine arduino si o sa ma apuc de treaba nu ar prinde rau daca mi-ai da o mana de ajutor chiar aici pe forum poate mai vad si alti nevoiasi :).Multumesc mult de intelegere, te salu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări