Vizitator janjaq Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 imi poate da cineva un sfat . vreau niste opinii de cunoscatori in legatura cu tv led hannspree . As vrea sa achizitionez unul si pretul e destul de tentant . va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Milkman Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Despre Tv nu stiu ce sa zic, eu am un netbook Hannspree si sunt super incantat de el, pare lucrat destul de bine. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 imi poate da cineva un sfat . vreau niste opinii de cunoscatori in legatura cu tv led hannspree . As vrea sa achizitionez unul si pretul e destul de tentant . va multumescCa sa ne dam cu parerea pe care ai vrea sa il achizitionezi .....din link-ul de mai jos ..... http://www.oktal.ro/televizoare+led/hannspree/ Televizor LED HANNSPREE SL32UMNB Link spre comentariu
Vizitator janjaq Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 exact la cel de 32 inch diagonala ma gandeam Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 exact la cel de 32 inch diagonala ma gandeamNu merita banii este un Televizor slab studiaza datele tehnice ....Televizor LED HANNSPREE SL32UMNB Imagine HD HD Ready Diagonala 32" (80 cm) Rezolutie 1366 x 768 Aspect imagine 16 :9 Contrast 1000000:1 Luminozitate 420 cd/m2 Timp de raspuns 6.5ms Frecventa 50 Hz Unghi de vizibilitate 178 | 178 grade Acest model a fost lansat pe piata in 2009 Orenteazate spre alta marca ............................. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum