adydep Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 La 60 V tensiune pe catozi(disipatie mare pe finalul video)tubul"trage sa moara".Varianta cu scurtcircuitarea R,nu este o solutie deoarece s-au marit impulsurile pe filament, si tubul nu o mai duce mult.Ca solutie recomand regenerarea tubului! Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 (editat) Cu soclu scos de la tub tensiunea ramane la 25v. Eu am scurcircuitat pe filament de proba R15 de 0,33ohmi si din acel moment nu mai se vede nimic. Editat Octombrie 31, 2015 de ionel1959 Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 (editat) Da,este normal deoarece finalul video la TV2K,este de tipul cu "cut-off",adica cu control automat al curentului de fascicol.Cu alte cuvinte cand tubul"moare de tot"cam aceasta este tensiunea si cu fv. montat.La un tub bun pe catozi gasim 100V-130V(valori aproximative).Pai da cu R scurt se vede mai bine deoarece catozii sunt "mai incalziti"filamentul fiind supraalimentat. Editat Octombrie 31, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Eu am vrut sa spun ca dupa ce am scurtcircuitat rezistenta la mine n-a mai vazut deloc nici macar ca-n pozele pe care le-am atasat. Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 (editat) Eu am inteles ca nu mai apare fenomenul "de manjire".Filamentul se mai aprinde?Tubul este cumva Ekranas(Lituanian)?Ca observatie,la televizoarele cu cinescop uzat f. video prezinta semne de incalzire. Editat Octombrie 31, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Se aprinde filamentul .Tub flat A51q320x fabricat in Indonesia. Pe el mai scrie LG philips displays. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 (editat) Se aprinde filamentul .Tub flat A51q320x fabricat in Indonesia. Pe el mai scrie LG philips displays. daca tubul este LG philips este clar tub defect am intilnit tuburi de astea si dupa maxim 4 ani faceau probleme deci pune sasiul pe alt tub pentru probe pentru o precizie 100% Editat Octombrie 31, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum