Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv provision 2163T

Vizitator desmond

Postări Recomandate

Vizitator desmond

defect tv provision 2163T

trafu de lini era in scurt intre pini 9 - 1, 4, 5

traf original CF0801 - 4785 l-am inlocuit cu HR7432 imaginea se vedea stearsa , l-am inlocuit cu HR7666 imaginea se vede la fel stearsa

defectul se manifesta si pe av

tensiuni masurate

118v

+/-14V

185v

am mai inlocuit 22u/250 ,100u/160v,100u/400v

Posted Image

adaptare tensiuni pt baleaj vertical

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

7

• ionel sm

5

• adydep

3

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

A-ti incercat sa reglati screenul? Daca nu are efect incercati sa puneti o rezistenta de aceeasi valoare cu cea care alimenteaza filamentul tubului,in paralel!Echivalentul este HR original sau... China?

Link spre comentariu
Vizitator desmond
A-ti incercat sa reglati screenul? Daca nu are efect incercati sa puneti o rezistenta de aceeasi valoare cu cea care alimenteaza filamentul tubului,in paralel!

Echivalentul este HR original sau... China?

traful este FBT7666

am reglat screenul tot asa se manifesta

reglati screenul

am reglat screenul tot asa se vede

Traful a fost pus prin resoclare da?Posibil curentul de fascicol aiurea.Este sasiu tv2KR?

da traful a fost pus prin resoclare, sasiul este tv2KR

nu stiu daca este de la curentul de fascicul am incercat si cu hr7432 si tot asa se vede

o sa incerc sa micsorez rezistenta de pe filament

Link spre comentariu

nu stiu daca este de la curentul de fascicul am incercat si cu hr7432 si tot asa se vedeo sa incerc sa micsorez rezistenta de pe filamentIncercati sa modificati un pic R506 asa se vede daca este sau nu curentul de fascicol.Inainte de a umbla la rezistenta de filament masurati tensiunea pe filament sa nu omorati tubul ori cu osciloscop[ul ori cu un multimetru care are True RMS.

Link spre comentariu

Sigur tubul este bun? Parca rosu nu este in regula - nu se vede foarte clar dar pare fenomen de tub uzat sau cu tensiune mica de filament . Daca umblati la contrast ce efect are ? Eu as verifica pe alt tub , sau pe asta cu alt sasiu bun

Link spre comentariu
Vizitator desmond

cu luminozitate 0 din 63 si contrast 27 din 63 imaginea se imbunatateste dar intunecata

Posted Image

cu luminozitate si contrast 50 din 63

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator desmond

Si mie imi pare problema de tensiune filament dar cum au zis colegii verificati inainte sa nu ardeti tubul.

maine o sa masor tensiunea de pe filament, cu toate ca trafu de lini este pt tv 21' cat are si tv-ul in cauza nu se stie niciodata
Link spre comentariu
Vizitator desmond

La curentul de fascicol ati incercat sa modificati?

prima data am pus 15 k nici un efect, a doua oara 7k5 la fel nici un efectam pus in paralel pe rezistenta de filament o rez de aceiasi valoare si nici un efect
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări