Vizitator desmond Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 defect tv provision 2163T trafu de lini era in scurt intre pini 9 - 1, 4, 5 traf original CF0801 - 4785 l-am inlocuit cu HR7432 imaginea se vedea stearsa , l-am inlocuit cu HR7666 imaginea se vede la fel stearsa defectul se manifesta si pe av tensiuni masurate 118v +/-14V 185v am mai inlocuit 22u/250 ,100u/160v,100u/400v adaptare tensiuni pt baleaj vertical Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 A-ti incercat sa reglati screenul? Daca nu are efect incercati sa puneti o rezistenta de aceeasi valoare cu cea care alimenteaza filamentul tubului,in paralel!Echivalentul este HR original sau... China? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Traful a fost pus prin resoclare da?Posibil curentul de fascicol aiurea.Este sasiu tv2KR? Link spre comentariu
Vizitator desmond Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 A-ti incercat sa reglati screenul? Daca nu are efect incercati sa puneti o rezistenta de aceeasi valoare cu cea care alimenteaza filamentul tubului,in paralel!Echivalentul este HR original sau... China? traful este FBT7666 am reglat screenul tot asa se manifesta reglati screenul am reglat screenul tot asa se vede Traful a fost pus prin resoclare da?Posibil curentul de fascicol aiurea.Este sasiu tv2KR? da traful a fost pus prin resoclare, sasiul este tv2KR nu stiu daca este de la curentul de fascicul am incercat si cu hr7432 si tot asa se vede o sa incerc sa micsorez rezistenta de pe filament Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 nu stiu daca este de la curentul de fascicul am incercat si cu hr7432 si tot asa se vedeo sa incerc sa micsorez rezistenta de pe filamentIncercati sa modificati un pic R506 asa se vede daca este sau nu curentul de fascicol.Inainte de a umbla la rezistenta de filament masurati tensiunea pe filament sa nu omorati tubul ori cu osciloscop[ul ori cu un multimetru care are True RMS. Link spre comentariu
naetv Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Sigur tubul este bun? Parca rosu nu este in regula - nu se vede foarte clar dar pare fenomen de tub uzat sau cu tensiune mica de filament . Daca umblati la contrast ce efect are ? Eu as verifica pe alt tub , sau pe asta cu alt sasiu bun Link spre comentariu
Vizitator desmond Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 cu luminozitate 0 din 63 si contrast 27 din 63 imaginea se imbunatateste dar intunecata cu luminozitate si contrast 50 din 63 Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Si mie imi pare problema de tensiune filament dar cum au zis colegii verificati inainte sa nu ardeti tubul. Link spre comentariu
Vizitator desmond Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Si mie imi pare problema de tensiune filament dar cum au zis colegii verificati inainte sa nu ardeti tubul.maine o sa masor tensiunea de pe filament, cu toate ca trafu de lini este pt tv 21' cat are si tv-ul in cauza nu se stie niciodata Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 masoara UG2 si vezi cat este,trebuie sa fie in jur de 350v Link spre comentariu
petreelectronic Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Micsoreaza contrastul mai mult. Daca dispare iti trebuie alt tub. Link spre comentariu
Vizitator desmond Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 am scos cate o culoare pe rant tot asa se vedeam pus pe ran catozi la masa culorile se vad bine Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 La curentul de fascicol ati incercat sa modificati? Link spre comentariu
Vizitator desmond Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 La curentul de fascicol ati incercat sa modificati?prima data am pus 15 k nici un efect, a doua oara 7k5 la fel nici un efectam pus in paralel pe rezistenta de filament o rez de aceiasi valoare si nici un efect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum