Vizitator raulzalau Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Care ma poate servi cu schema TV-ului :X Va rog frumos. Multumesc! DAEWOO CP-315 Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Care ma poate servi cu schema TV-ului :X Va rog frumos. Multumesc! DAEWOO CP-315Am atasat manualul de service pt CP-315, spor la treaba Link spre comentariu
Vizitator raulzalau Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 In Daewoo acesta am gasit un inegrat pe cadre AN5515...nu stiu daca este inlocuitorul din televizor fiindca a fost schimbat de cineva si imi apar 6-7 linii albe in partea de sus a ecranului peste imagine:| Astept raspuns. Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Schimbati condensatorii devalorizati din cadre si problema cu liniile de intoarcere dispare. Succes!P.S.: Pe schema pe care o am eu IC301 este AN5515. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Grija mare cu aceste CIuri.Am vreo 4 noi in atelier care de noi fac linii albe in partea de sus.Si culmea nu sunt luati din acelasi loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum