Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar filtru mecanic MF200-E-310 LSB si integrat A221D

yo3gje

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo3gje

5

• vio2007

1

• Rx-Tx

1

• yo6pir

1

Top autori în acest subiect

Cumpar filtru mecanic MF200-E-310 LSB si integrat A221D Cu respect yo3gje Gelu 0746299293

Salut, Am citit ca te intereseaza integratul A221D. Ai cumva un catalog pentru acest IC sau ai cumva datasheet-ul ? Am cautat si eu catalog de echivalente sau datasheet pentru IC-uri din seria Axxx dar nu am gasit. Daca ai ceva in acest scop te rog sa-mi spui si mie. Multumesc, si scuze de Of-topic!
Link spre comentariu

Multumesc pt ajutor .Din pacate pe mine ma intereseaza A221D nu A211... Intre timp am aflat ce este A221; Este TBA120 sau TBA120A Am gasit intr-un document DDR o mentiune despre 221 in care se spunea ca este echivalent cu TBA120 ( nu 120S/U/T/etc ) si ca este "geheim" :))Cel mai apropiat este TBA120S care merge pin la pin cu exceptia pinului 12 care nu se mai leaga la masa. Am facut modificarea si acum merge! Multumesc tuturor care au postat sau au citit mesajul cu respect Gelu YO3GJE

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări