Vizitator pauljimbolia20 Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 buna ziua,sunt paul si am o problema cu un televizor.mia facut un scurtcircuit pe placa si nu se mai vede cum a fost contactul.imi puteti trimite schema lui????televizorul e un ivory 21m03-s....v-asi fi foarte recunoscator dak ma puteti ajuta.va multumesc Link spre comentariu
claudiu68 Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 salut.vezi daca se potriveste asta: Link spre comentariu
ROBEERT Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 buna ziua,sunt paul si am o problema cu un televizor.mia facut un scurtcircuit pe placa si nu se mai vede cum a fost contactul.imi puteti trimite schema lui????televizorul e un ivory 21m03-s....v-asi fi foarte recunoscator dak ma puteti ajuta.va multumescMai multe detalii te rog ( spune-ne cu ce integrate este echipat ). Link spre comentariu
Vizitator tonytanel Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 salut.vezi daca se potriveste asta:care asta????nu vad nici un link, si am si eu un necaz cu tipul asta de sasiu.... Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 http://elektrotanya.com/china_n21k8-cha ... nload.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum