Vizitator tyc Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 daca scrie in japoneza,poate generatorul de caractere stie numai caracterele japoneze. Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 pai scrie si in Romana "PUB MORENA II" dar restul sunt in japoneza,pe spate nu scrie nimic este fata verso display Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 N-ai mai gasit subiectul vechi care era cu cateva randuri mai jos? Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 ba da, scuze insa parea sa nu mai fie de actualitate tocmai de aceea am deschis un nou treat sorry Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 E cu alta tematica subiectul adica asta are in plus o virgula si hai sa rezolvam problema sa poata omul sa-l vanda,poate ne trimite si noua ceva! forumurile dedicate (pt asa) costa si profitul nu mai e 100%.Aceasta e o constatare. Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 da multumesc, nu vreau sa-l vand neaparat vreau sa-l folosesc la mine la firma, am achizitionat si suport si trransformator de la 110 la 220 numa ca aici stop, am fost la -service- calculatoare, programare, retelistica si big FROG Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 in regula, dati o solutie viabila si platesc, binenteles ca nimic nu e gratis Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 in poza apare ceva scris pe display. Ce? Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Da asta e modelul, am intrebat mai jos in video dar no answer Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Era greu sa scri de la inceput "K-TM5500S" ? Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 PRODUCATOR TOWA LED JAPAN-MAI JOS MODELUL MAI PUTIN TELECOMANDA http://www.towa-meccs.co.jp/seihin/led/ ... index.html Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 se pare ca si aici ceata e destul de grosa Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Nu am un display modelul asta in gradina si in stadiul asta nu pot sa te ajut.Si la faza asta,nu prea sant folositoare afirmatile tale,ca cea precedenta. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 se pare ca si aici ceata e destul de grosa Ca raspuns pe masura ... bine ca esti tu destept ! Desfa displayul si fa-i poza (focalizate cum trebuie) la placa electronica si la integratele pe care le contine. Poate are vre-un conector sau vreo interfata gen i2c usor de utilizat. Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 asa este, scuze, insa toti erau curiosi ce si cum scrie pe el ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, apoi liniste, am incercat sa-l desfac dar trebuie rupte toate clemele ce tin partile cu ledurile, am renuntat,ba am fost si cu el la service de electronice,,,,,,,, dar e prea complicat si nu se poate face Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum