Vizitator cretulescu Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 BunaAm primit un afisaj cu leduri dar din pacate nu am telecomanda la el nici nu am idee cum pot sa schimb mesajele text din Chineza in Romana in rest aparatu functioneaza super atasez o poza daca are cineva idee va rog postati Link spre comentariu
dorelb Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Dar nici maual nu se poate programa ? Pe spate nu are butoane ? Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 de nou sigur a avut telecomanda insa acum...... nu are decat o mufa cu 38 pin practic cred ca e un pcmcia (slot de card)cred nu stiu exact,stima Link spre comentariu
dorelb Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Nu poti pune o poza cu mufa despre care spui ? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Poate citeste textul de pe card...la chinezi si LCD dot grafic e diferit si daca nu ai datasheetul de la el poti sa uiti. Link spre comentariu
dorelb Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Da mai multe detalii. Ceva inscrisuri pe spate, pe fata, cifre. Si da, s-ar parea ca programul trebuie scris pe PC si memorat pe card. Nu am reusit sa dau de el pe GOOGLE. M-am orientat dupa marca din fata. Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Da se pare ca am nevoie de un card de date pe care l-am comandat deja sper sa ma descurc, daca nu voi cere ajutor aici in forum Link spre comentariu
dorelb Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 M-ar interesa si pe mine o reclama de asta la firma. De ce nu vrei sa dai detalii despre ea ? Nu mai are scris pe spate chiar nimic ? Link spre comentariu
stefanev Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 sa ne tii la curent cu noutatile Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 daca faceti o oferta buna cred ca o dau, vreau pe ea 500 euro Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 am primit cardul dar surpriza nu ma descurc, am incercat sa-l introduc in laptop (la toshiba nu se potriveste ) la sony vaio si nimic cardul e maxell ml-64pc (mentionez ca este exact pentru reclama cu leduri mufe care se potrivesc adica un singur rand de pini si mai multi cu 2 decat cele clasice ma refer bineinteles la card orice indiciu e binevenit merci Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 salutare,Am si eu o mare rugaminte am un display led si cardul pentru el,(fara telecomanda desi de nou am inteles ca avea ) problema e ca nu stie nimeni aici local sa ma ajute doresc sa schimb textul din display si nu stiu cum daca e cineva care ma poate ajuta va multumescAtasez poze Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Ai incercat macar sa cauti pe internet ceva legat de aparatul respetiv ? cum se cheama ? ce model este ? Link spre comentariu
Vizitator cretulescu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 e productie japoneaza :cry: cardul este nou sigilat doar ce am montat bateria in el si este cu acelasi numar de pin ca si displayul pe un singur rand si de 36 pindisplayul functioneaza dar scrie in japoneza Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Unde dai si unde crapa ?! Pe spate totul e scris in japoneza ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum