Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display reclama leduri

Vizitator cretulescu

Postări Recomandate

Vizitator cretulescu

BunaAm primit un afisaj cu leduri dar din pacate nu am telecomanda la el nici nu am idee cum pot sa schimb mesajele text din Chineza in Romana in rest aparatu functioneaza super atasez o poza daca are cineva idee va rog postati :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

8

• dorelb

4

• gymy

2

• stefanev

1

Top autori în acest subiect

Vizitator cretulescu

de nou sigur a avut telecomanda insa acum...... nu are decat o mufa cu 38 pin practic cred ca e un pcmcia (slot de card)cred nu stiu exact,stima

Link spre comentariu

Da mai multe detalii. Ceva inscrisuri pe spate, pe fata, cifre. Si da, s-ar parea ca programul trebuie scris pe PC si memorat pe card. Nu am reusit sa dau de el pe GOOGLE. M-am orientat dupa marca din fata.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator cretulescu

am primit cardul dar surpriza nu ma descurc, am incercat sa-l introduc in laptop (la toshiba nu se potriveste ) la sony vaio si nimic cardul e maxell ml-64pc (mentionez ca este exact pentru reclama cu leduri mufe care se potrivesc adica un singur rand de pini si mai multi cu 2 decat cele clasice ma refer bineinteles la card :ciuda: orice indiciu e binevenit merci

Link spre comentariu
Vizitator cretulescu

salutare,Am si eu o mare rugaminte am un display led si cardul pentru el,(fara telecomanda desi de nou am inteles ca avea ) problema e ca nu stie nimeni aici local sa ma ajute doresc sa schimb textul din display si nu stiu cum daca e cineva care ma poate ajuta va multumescAtasez poze

Link spre comentariu
Vizitator cretulescu

e productie japoneaza :cry: cardul este nou sigilat doar ce am montat bateria in el si este cu acelasi numar de pin ca si displayul pe un singur rand si de 36 pindisplayul functioneaza dar scrie in japoneza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări