Vizitator adygb Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 ce credeti despre acest tip de incinta? 2 astfel de incinte intr-o camera de 4x3 m ar face fata.(bas+medii+inalte) de unde as putea cumpara difuzoarele? Link spre comentariu
VTP Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Difuzorul FRS 8, cu Fs 120 Hz si SPL de 82 dB/W/m, indiferent in ce-l pui este o gluma. Se poate utiliza la anumite jucarii, radiouri, etc., dar e lipsit de sens sa te chinui sa faci un horn pentru acest difuzor. Daca tot muncesti, barem sa obtii ceva!Construieste un horn pentru BG20, B200 (Visaton), FR8C (Hemp Acoustics), 206E (F0stex). Ultimul il poti procura chiar din tara, de la userul marco polo (Cluj). Ti-as recomanda, mai ales daca pleci pe un proiect complex, sa lucrezi pe 2 cai, indiferent ca faci BLH sau Voigt. Link spre comentariu
CBI Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 am eu frs8,am luat o pereche sa fac niste sateliti mici ajutati de subwofer pt utilizarea la pc nu pot zice ca mi-au placut pe muzica,chiar si ca medii,suna cam amestecat si neclar,cam ca difurile de tv sau boomboxuri mai rasarite uita-le.. daca vrei ceva mic ieftin si accesibil in tara,monacor sph-60x.E mult mai ok,dar din pacate,tot fara pretentii prea mari de high fidelity(mai ales de unul singur in toata banda audio).Se gasesc si proiete destule daca vrei boxe serioase exclusiv pt redat muzica,citeste atent postul lui VTP Link spre comentariu
Vizitator adygb Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 multumesc pentru raspunsurile sincere si rapide de unde rezulta ca mai am de rasfoit.respect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum