Bagherra Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 Cine are o schema de amplifcator CU TRANZISTOARE care sa se alimenteze la +/-50V Link spre comentariu
one Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 Vezi ca sunt pe forum. Cauta de ex. aplicatii cu IRFP240 si 9240. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 AV400 alias ipa400 :partyman: Link spre comentariu
Bagherra Postat Decembrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2005 Multumesc dar ceva mai simplu nu este ca i-mi trebuie pentru un amplificator de masina ( normal + SMPS) Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 uite aici o schema care ar merge si la tensiunile tale (cel putin asa mi s-a spus) Link spre comentariu
Bagherra Postat Decembrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2005 tranzistoare Astea TIP142/147 ma cam dispera .... Nu rezista la tensiune de 50V si am facut un amplificATOR CU ELE AL UNUI NEAMT SI e dezastru public :weedman: Am ars nu mai putin de 3 perechi de tranzistoare . Schema era destul de simpla si sper sa gasesc ceva asemanator care sa se alimenteze pana in +/- 50V Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 uite aici o schema care ar merge si la tensiunile tale (cel putin asa mi s-a spus)Jafu ala de schema numai amplif serios nu iese din ea. Link spre comentariu
luc Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 ce sa-i faci eu am tot atentionat de o gramada de ori sa nu depasiti +/-35vschema e foarte buna si are o redare foarte buna mai ales in domeniul frecventelor joase.daca o folositi pe 4ohm alimentati cu +/-30v nu mai mult ,si grija mare:puneti radiator bun,findca schema nu are superdioda si se pot ambala repede finalii.daca respectati conditiile care le-am spus o sa fie foarte bine.iar in schema aia nemteasca scrie foarte clar dar numai ptr cine sa chinuit sa traduca :rolleyes: Link spre comentariu
Bagherra Postat Decembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Deci schema aia a neamtului merge pe 4 ohmi dar sa nu depasesc 30 de volti. NU??????? Pai la tensiunea aia ce putere mai stie sa scoata? E pacat ca am facut niste cablaje destul de dragutze si ..... Link spre comentariu
Bagherra Postat Decembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2005 o poza cu schema amplifului NEMTESC Link spre comentariu
Bagherra Postat Decembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2005 http://img222.imageshack.us/img222/2562 ... lan8td.gif asta merge Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Jafu ala de schema numai amplif serios nu iese din ea.da a zis cineva ca schema aia e de amplif serios? Link spre comentariu
csl1131 Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Jafu ala de schema numai amplif serios nu iese din ea.da a zis cineva ca schema aia e de amplif serios?pentru manelisti ala este un amp serios..si nici nu are distorsiuni.dupa capu' lor :toimonster: Link spre comentariu
Bagherra Postat Decembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Totusi, cineva tot trebuie sa aiba macar o amarata de schema care sa se alimenteze la maximum +/- 50V Link spre comentariu
sifor Postat Decembrie 7, 2005 Partajează Postat Decembrie 7, 2005 Uite aici o schema foarte buna.Don Mario Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum