Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator la +/-50V schema nevoie de ea

Bagherra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bagherra

11

• sifor

4

• bolek

2

• Dj_Dog

2

Top autori în acest subiect

tranzistoare Astea TIP142/147 ma cam dispera .... Nu rezista la tensiune de 50V si am facut un amplificATOR CU ELE AL UNUI NEAMT SI e dezastru public :weedman: Am ars nu mai putin de 3 perechi de tranzistoare . Schema era destul de simpla si sper sa gasesc ceva asemanator care sa se alimenteze pana in +/- 50V

Link spre comentariu

ce sa-i faci eu am tot atentionat de o gramada de ori sa nu depasiti +/-35vschema e foarte buna si are o redare foarte buna mai ales in domeniul frecventelor joase.daca o folositi pe 4ohm alimentati cu +/-30v nu mai mult ,si grija mare:puneti radiator bun,findca schema nu are superdioda si se pot ambala repede finalii.daca respectati conditiile care le-am spus o sa fie foarte bine.iar in schema aia nemteasca scrie foarte clar dar numai ptr cine sa chinuit sa traduca :rolleyes:

Link spre comentariu

Deci schema aia a neamtului merge pe 4 ohmi dar sa nu depasesc 30 de volti. NU??????? Pai la tensiunea aia ce putere mai stie sa scoata? E pacat ca am facut niste cablaje destul de dragutze si .....

Link spre comentariu

Jafu ala de schema numai amplif serios nu iese din ea.

da a zis cineva ca schema aia e de amplif serios?
pentru manelisti ala este un amp serios..si nici nu are distorsiuni.dupa capu' lor :toimonster:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări