Paollo Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 placutza de rami e noua,abia am cumparat-o, si am incercat la inca 2 calcuri si merge, am adus alta placuzta exact la fel tot de la pqi si tot nu merge, in rest orice memorie am incercat sa pun a mers: (512 ddram la 333Mhz de la Sycron, 256 ddram la 266Mhz de la sycron) sa fie din cauza la marca pqi ? e adevarat ca pqi nu era trecut in cartea de l asus ca fiind testat pe placa asta de baza :( dar totusi ma asteptam, sa mearga, doar e o simpla placutza de rami.mersinuma bine Link spre comentariu
chetross Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 si eu tot un 512 ddr400 pqi amiar pl de baza e un asus, a7v8x-xmerge perfect .. deci cauta alta buba Link spre comentariu
TBone Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Si eu tot un Asus A7V8X-X am si un procesor pe 333 hz si nici mie nu imi merg memoriile de 400 Hz doar daca ii modific vrecventa din bios Link spre comentariu
Paollo Postat Decembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2005 daca as face un update la bios ar merge? merita efortul? Link spre comentariu
TBone Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Astept rezultatele updateului Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 7, 2005 Partajează Postat Decembrie 7, 2005 Paollo Da sar putea sa mearga. Sau uitate sa vezi daca nu cumva este vreun jumper ceva din pacate nu cunosc aceasta placa ca sa iti pot zice exact dar un update de bios este binevenit Link spre comentariu
Paollo Postat Decembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2005 am facut update, totul a mers ok, dar ramii tot nu merg, nu mai intelegam facut rost de o placut de 256 mb ddram la 400mhz, tot pqi si asta merge, si 512 mb de ce nu vor sa mearga?? Link spre comentariu
Silviu26 Postat Decembrie 8, 2005 Partajează Postat Decembrie 8, 2005 poate pur si simplu pe sistemul tau nu vrea, vinde-o si ia alta, nu prea ai ce face Link spre comentariu
TBone Postat Decembrie 8, 2005 Partajează Postat Decembrie 8, 2005 poate pur si simplu pe sistemul tau nu vrea, vinde-o si ia alta, nu prea ai ce faceSi eu am aceeasi problema, dar eu am rezolvat-o scazand frecventa la 324 MHZ Link spre comentariu
Paollo Postat Decembrie 8, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2005 ) am rezolvat pana la urma, am facut schimb cu cineva cu o placutza de 512 ddr la 400mhz marca SYCRON (SYCRON RULEZZZZZZ ))si lui ii merg ramii mei iar mie ai lui deci am rezolvat fara sa scad frecventa din bios!!multumesc tuturor pt raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum