Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

512Mb DDRAM PQI pe 400 Mhz nu merg la pl baza Asus K8V-X-SE

Paollo

Postări Recomandate

placutza de rami e noua,abia am cumparat-o, si am incercat la inca 2 calcuri si merge, am adus alta placuzta exact la fel tot de la pqi si tot nu merge, in rest orice memorie am incercat sa pun a mers: (512 ddram la 333Mhz de la Sycron, 256 ddram la 266Mhz de la sycron) sa fie din cauza la marca pqi ? e adevarat ca pqi nu era trecut in cartea de l asus ca fiind testat pe placa asta de baza :( dar totusi ma asteptam, sa mearga, doar e o simpla placutza de rami.mersinuma bine

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paollo

4

• TBone

3

• ph3e4r

1

• chetross

1

Top autori în acest subiect

am facut update, totul a mers ok, dar ramii tot nu merg, nu mai intelegam facut rost de o placut de 256 mb ddram la 400mhz, tot pqi si asta merge, si 512 mb de ce nu vor sa mearga??

Link spre comentariu
:)) am rezolvat pana la urma, am facut schimb cu cineva cu o placutza de 512 ddr la 400mhz marca SYCRON (SYCRON RULEZZZZZZ :)))si lui ii merg ramii mei iar mie ai lui deci am rezolvat fara sa scad frecventa din bios!!multumesc tuturor pt raspunsuri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări