Vizitator Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Am hoinarit pe "academia"youtube si am gasit asta o fi pe bune sau e vrajeala? .Eu unul nu stiu ce sa zic. Link spre comentariu
OmuGabi Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Pai nu e nici o vrajeala, tipul foloseste o unitate de amorsare a arcului in HF (cutiuta aia gri) din cauza asta am si pus intrebarea pe topicul despre OCV mare (daca mai este necesar) in cazul folosirii acestui dispozitiv. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Pai nu e nici o vrajeala, tipul foloseste o unitate de amorsare a arcului in HF (cutiuta aia gri) din cauza asta am si pus intrebarea pe topicul despre OCV mare (daca mai este necesar) in cazul folosirii acestui dispozitiv.Deci pentru amorsarea arcului electric se folodseste HF ca apoi arcul sa se mentina din cei 12v si amperajul care il da bateria?am inteles bine? Link spre comentariu
OmuGabi Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Dap!, un aparat TIG de tip invertor are aprox 80V in gol, in momentul in care a fost amorsat arcul electric, tensiunea scade pe la 20V aprox. Daca ai posibilitatea de a amorsa arcul electric prin HF, atunci este suficient 12V sau 24V de la o baterie auto. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 poate cineva sa imi explice cum functioneaza amorsarea prin HF? o schema doar pt sistemul de amorsare HF? Link spre comentariu
bolek Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Un tesla coil care in loc sa faca scanteie, induce inalta tensiune de HF in cablul care duce la cleste, astfel aparand ca o sursa HV inseriata cu iesirea de putere. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 schema testla...dar cu raport 1:1 de transformare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum