Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

finali la un basf?

amassive

Postări Recomandate

mai mult ca sigur butonul de loudness mi-a gadilat mie placut urechile... radiatorul intradevar e penibil, ma gandeam sa mai prind prin laterale in dreptul finalilor niste radiatoare mai mici cu pasta siliconica, desi nu stiu daca fac mare branza.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amassive

12

• zal

7

• mircea888

3

Top autori în acest subiect

Ai să te miri dar chiar ajută, asta dacă sînt destul de mari şi contactul e bun, multe firme au folosit artificiul ăsta.

Acum sa vad... desi imi place de mor cum se aude, se pare ca am gasit client pentru ea, mi-e prieten/coleg nu i-o dau la prea multi bani asa ca daca mai vrea sa investeasca ceva in ea e pe banii lui, daca era pentru mine sigur imi luam ceva de pe forum si adaptam.Urmatoarea statie va fi un technics su8600 (cu ceva bube mari si prin preu), pe ea intradevar o voi repara/reconditiona pentru sufletelul meu :P.. abia astept sa ajunga saptamana viitoare la brasov.
Link spre comentariu

problema... a ajuns amplificatorul la stapanul de drept, problema e ca se ambaleaza termic tranziztorii pe canalul cu problema si se aude mult mai incet (pe acel canal)... daca mai ridic curentul de mers in gol cat de cat sa egalizez urechiometric e ok sau sa caut altundeva buba?

Link spre comentariu

Ambalatul termic e din 2 motive: reglaj Ube prea mult sau sarcină mare ptr trz finali. Dacă ambele sînt normale, atunci trz finali sînt subdimensionaţi. Trebuie depistată cauza reală.Volumul mai mic pe un canal poate fi ori de la o conexiune slabă, ori un cond electrolitic uscat în calea de semnal.

Link spre comentariu

Mai e o chestie pe care am omis-o, pe boxele mele in 8ohmi se incingeau la fel finalii, cel putin asa la mana, diferenta intre canale nu am bagat-o de seama pentru ca oricum una din boxe are ceva probleme la filtru si se aude mai incet (pe inalte) dar no, lenea e mare mai ales ca la balans 0 nu mai sesisez... acum statia a ajuns sa amplifice niste boxe ciudate... filtre in 8ohmi, difuri de bas in 4 si medii in 8, ma gandesc ca poate fi si asta o problema. Reglajul ube e ok zic eu la 427mV, chiar nu sesisez distorsiuni la volum mic, mai ramane varianata ca sunt niste pocnitori de tranzistori la 9lei bucata din magazin.Iar cu volumul mai mic... e nasol ca numai in weekenduri mai pot vedea statia si sa o iau la puricat.

Link spre comentariu

La 400 şi ceva de mV be, e destul de puţin, nu gîjîie la volum mic? Poţi să urci la maxim 550mV, că peste 600 începe clasa A. Dar mai e problema radiatorului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări