Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Leduri

Vizitator shorushoru

Postări Recomandate

Vizitator shorushoru

Salut. Am si eu o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. De curand mi-am montat niste leduri in portbagaj la mashina si au inceput sa faca dupa aproximativ 2 saptamani ca stroboscoapele. Ledurile sunt de 1 cm in diametru de 15000 de lucsi. Le-am montat inseriate cate 3 (asa vedeau cel mai bine) le-am lasat in teste 4-5 ore la o sursa stabila care scoate 12 V constant. Le-am inseriat cate 3 fara vreo rezistenta de protectie si asa le-am montat si in mashina pe senzorul de deschis/inchis portbagaj. DUpa aproximativ 2 saptamani au inceput sa se stinga si sa se aprinda non-stop cate 3 pe rand si apoi dupa cateva zile nu au mai functionat deloc. Mi-am mai montat cateva leduri de 3 mm diametru in plafoniera la fel inseriate cate 4 de data aceasta dupa cum mi-am dat seama din teste si acesta inca merg nu au nici o problema si aceastea le-am legat tot fara rezistenta de protectie si tot pe senzorul de inchis deschis usa. Ce as putea sa le fac pe viitor sa nu mai am asemenea probleme?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

1

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Ceea ce nu stiai e ca ledurile se alimenteaza in curent ,nu in tensiune...pune rezistenta aia(cu rol de limitare a curentului) si nu o sa ai leduri 'clipiciose'.Daca e bine facuta,instalatia o sa dureze mai mult ca masina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări