Vizitator shorushoru Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Salut. Am si eu o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. De curand mi-am montat niste leduri in portbagaj la mashina si au inceput sa faca dupa aproximativ 2 saptamani ca stroboscoapele. Ledurile sunt de 1 cm in diametru de 15000 de lucsi. Le-am montat inseriate cate 3 (asa vedeau cel mai bine) le-am lasat in teste 4-5 ore la o sursa stabila care scoate 12 V constant. Le-am inseriat cate 3 fara vreo rezistenta de protectie si asa le-am montat si in mashina pe senzorul de deschis/inchis portbagaj. DUpa aproximativ 2 saptamani au inceput sa se stinga si sa se aprinda non-stop cate 3 pe rand si apoi dupa cateva zile nu au mai functionat deloc. Mi-am mai montat cateva leduri de 3 mm diametru in plafoniera la fel inseriate cate 4 de data aceasta dupa cum mi-am dat seama din teste si acesta inca merg nu au nici o problema si aceastea le-am legat tot fara rezistenta de protectie si tot pe senzorul de inchis deschis usa. Ce as putea sa le fac pe viitor sa nu mai am asemenea probleme? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Chiar tu ai pomenit de ea... pune rezistenta. Ia in calcul tensiunea de alimentare 14.4v, curentul prin led 20mA, tensiunea pe led 3.2-3.3v. http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q ... 32&bih=933 Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Ceea ce nu stiai e ca ledurile se alimenteaza in curent ,nu in tensiune...pune rezistenta aia(cu rol de limitare a curentului) si nu o sa ai leduri 'clipiciose'.Daca e bine facuta,instalatia o sa dureze mai mult ca masina. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 LED-urile acelea sunt deja compromise, fara sursa de curent constant... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 si un set de leduri noi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum