calin Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 buna ziua propun acest subiect in speranta ca vor mai fi amatori de constructii radio(vintage) m-am apucat de un radio a carui forma e placuta momentan am facut doar fata,urmeaza restul carcasei apoi partea electronica pe care o voi face evident tot cu lampi pe parcurs ce avansez am sa mai pun poze si filmulete sper sa-l pot termina cat de curand as antichiza putin carcasa dar inca nu stiu procedeul toate cele bune Calin http://s1182.photobucket.com/albums/x44 ... 110530.mp4 Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Felicitari domnului Calin! Intr-adevar iese foarte frumos!Nu este un pic cam micuta masca dvs.? Aparatul, original, pe care doriti dvs sa-l reproduceti are dimensiunile cam de 410 x 490 x 220 mm (latime x inaltime x adancime). ()Am facut avut si eu ceva tentative... dar nu mi-au iesit profi In plus, fara un CNC router, eu m-am blocat in masca de la scala si cea de la difuzor.Revin mai pe seara cu poze de la incercarea mea de a reproduce un Philips.Va doresc sa iasa ceva frumos!Multa sanatate si spor! Link spre comentariu
calin Postat Mai 30, 2011 Autor Partajează Postat Mai 30, 2011 e intradevar mai mica!dar e o proba doar!la fata finala am sa folosesc lemn de tei(e mult mai bun pt gravuri!)In proba respectiva am folosit brad si nu prea sunt incantat(se cam aschiaza!)sper sa gasesc o bucata de tei!,si atunci am sa-l fac la dimensiuni corecte!felicitari pt "ochii vigilenti"Calin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum