Vizitator gabry Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 imi poate spune cineva cum se face un sunt electric? Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 imi poate spune cineva cum se face un sunt electric?Detaliaza ce fel de shunt, pentru ampermetru? Link spre comentariu
Vizitator gabry Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 pt ap de sudura Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 pt ap de suduraBun, tot nu mai lamurit complet insa banuiesc ca e pentru un ampermetru prin care sa vezi curentul de sudura, normal se cumpara dar se pot si face dintr-un conductor, chiar si cupru, capabil sa reziste la curentul de sudura si de pe care cu un milivolmetru se citeste caderea de tensiune. Curentul se mai poate citi si cu o bobina prin care trece unul din conductorii de sudura. Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Va rugam...fara scheme si alte informatii de pe net. Pentru asa ceva exista mp. Link spre comentariu
philipo4you Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Pai de ce sa nu se puna informatii de pe net?! Ar putea fi si altii interesati de solutii, idei, scheme, etc., nu numai cei care deschid subiectele. Parerea mea... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 17, 2011 Administratori Partajează Postat Iunie 17, 2011 se pot da linkuri spre site-uri cu informatii dar nu se accepta sa se ia fisiere de acolo si sa fie atasate aici Link spre comentariu
philipo4you Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Corect ! Cine are nevoie sa si le descarce pentru el. Multumim ptr clarificari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum