Vizitator comfel Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Am primit un asemenea telefon din Germania.. pentru nepotelul meu la introducerea unui sim (indiferent de retea ) apare " Network unlock code "Am incercat si la cateve Service GSM dar au spus ca nu pot sa il decodeze ......Un sfat va rog ...... Multumesc anticipat .............. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Se rezolva doar in servis cu box de decodare. mai destept. care se conecteaza la internet. servisurile care ai fost cred au aceleasi scule de decodat de prin 2005 Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 box de decodare. mai desteptSe poate decoda si fara aceste boxuri destepte .m-am documentat dar nu exista vointa(si probabil nestiinta ) ;decat sa se chinuie cu rapandula mea care costa in jur la 50 ron(cu toate ca este nou in cutie ) .in acest timp schimba un Display la un LG cu touch screen si ia 150ron. Toti la care am fost spun ca le trebuie un program si ca acesta costa mult si nu amortizeaza investitia ...o sa il dau la stricaciuni iar nepotelului ii iau maine un Nokia 3110c nou si am rezolvato .Nici aici nu sau obosit multi sa imi dea un sfat Multumesc .....................off topic Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Se poate fara box doar cumparand codul de deblocare de pe diverse site-uri specializate. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Se poate fara box doar cumparand codul de deblocare de pe diverse site-uri specializate. vodafone 236 unlock Price: €45.00 Dar am rezolvato... i-am cumparat un Nokia 3110c nou si i l-am daruit astazi de ziua lui de nastere(a implinit 6 ani ).... A avut o bucurie imensa a inceput sa planga;;;; cred ca un asemenea cadou o sa il tina minte toata viata lui ............................ Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Incercati sa cautati un servis mai serios. se rezolva in cateva secunde prin conectarea la Un boxe de decodare. daca erati din Slobozia va dadeam o adresa unde il faceati cu doar 20 lei. Link spre comentariu
eugeniusro Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 nu mi se pare un cadou indicat pentru un copil, pana la majorat o sa aibe creierul gata prajit Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Rog un Moderator sa .... sau sterge... sa deviat de la subiect .... Multumesc ........ Link spre comentariu
Postări Recomandate