Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare Vodafone 236

Vizitator comfel

Postări Recomandate

Vizitator comfel

Am primit un asemenea telefon din Germania.. pentru nepotelul meu la introducerea unui sim (indiferent de retea ) apare " Network unlock code "Am incercat si la cateve Service GSM dar au spus ca nu pot sa il decodeze ......Un sfat va rog ...... :jytuiyu Multumesc anticipat .............. :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

2

• MihaiGSM

1

• eugeniusro

1

Se rezolva doar in servis cu box de decodare. mai destept. care se conecteaza la internet. servisurile care ai fost cred au aceleasi scule de decodat de prin 2005

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator comfel

box de decodare. mai destept

Se poate decoda si fara aceste boxuri destepte .m-am documentat dar nu exista vointa(si probabil nestiinta ) ;decat sa se chinuie cu rapandula mea care costa in jur la 50 ron(cu toate ca este nou in cutie ) .in acest timp schimba un Display la un LG cu touch screen si ia 150ron. Toti la care am fost spun ca le trebuie un program si ca acesta costa mult si nu amortizeaza investitia ...o sa il dau la stricaciuni iar nepotelului ii iau maine un Nokia 3110c nou si am rezolvato .Nici aici nu sau obosit multi sa imi dea un sfat Multumesc .....................off topic
Link spre comentariu
Vizitator comfel

Se poate fara box doar cumparand codul de deblocare de pe diverse site-uri specializate.

vodafone 236 unlock Price: €45.00

Posted Image

Dar am rezolvato... i-am cumparat un Nokia 3110c nou si i l-am daruit astazi de ziua lui de nastere(a implinit 6 ani ).... A avut o bucurie imensa a inceput sa planga;;;; cred ca un asemenea cadou o sa il tina minte toata viata lui ............................

Link spre comentariu

Incercati sa cautati un servis mai serios. se rezolva in cateva secunde prin conectarea la Un boxe de decodare. daca erati din Slobozia va dadeam o adresa unde il faceati cu doar 20 lei.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări