bumsound Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Ledurile de pe Dealextreme sunt originale ?scrie cree xm-l-h pe ele... e si o poza cu ele in primul link... Link spre comentariu
khrystyan Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Originale...Ce poti sa pretinzi de la ele...Daca te referi la putere luminoasa, DA ! Sunt la fel de puternice ca celelalte care sunt "originale", adica scot 1000LM la 3A.Ce altceva te poti astepta de la niste leduri... Durata de viata... Am mai facut acuma 5-6 luni o lampa de birou cu 1x XM-L, care intradevar nu primeste 3A ci doar 2, dar merge in fiecare zi cel putin 5 ore, pana acum ne fiind probleme. La 20-30 lei cat e un led. Daca ma tine 2 ani, la o exploatare medie spre intensa poa' sa se duca dupa aia. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Pe factura care se afla in pachet,langa produs trebuie sa fie codul bin/codul de comanda Cree ( ca eu nu am primit niciodata factura cu coduri corecte de la chinezi => sant produse originale de originale) .Daca le folosesti la 1/2 ...2/3 din capacitate rezista .Daca le ceri tot,crapa in scurt timp. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Si niste poze de la un far cu XL-M.[attachment=0]DSCF0760.JPG[/attachment]Asa arata tinta neiluminata; se afla la ~100m.[attachment=2]DSCF0757.JPG[/attachment]Asa arata iluminata.[attachment=1]DSCF0758.JPG[/attachment]In aceasta zona se poate citi ziarul fara iluminare suplimentara, de cand cu fondurile europene au pus stalpi langa stalpi,inclusiv unul la geamul unui vecin-tot cel deranjeaza e calitatea luminii. Initial erau prevazute cu lampi pe leduri,dar a ramas in stadiu de proiect(find vb de fonduri europene nu a 'picat' nimic si nu s-a mai putut). Link spre comentariu
Phenom9600-FX Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Ce "lasere" la toata lumea. Imi faceti o pofta cu pozele astea. )Pana ma apuc sa comand carcasa cred ca o sa pun ledurile pe un radiator de amplif ca sa le testez. :P Link spre comentariu
bumsound Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 tyc, pune o poza si cu farul te rog Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 [attachment=0]DSCF0762-2.JPG[/attachment] Link spre comentariu
khrystyan Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!De unde e lupa? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Suzuki Bandit GSF650S . Link spre comentariu
khrystyan Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 @Tyc, imi poti da mai multe detalii pe mess?"christi_maier" este adresa mea. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 An nou fericit!Nu.Problema mea cu Messu' e ca nu functioneaza; am reusit ,la un moment dat, sa-l fac functional dar numai partial:nu vad ce scriu! Asa ca am renuntat la el. Link spre comentariu
Terry34 Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 By pixuletz at 2011-12-27 By pixuletz at 2011-12-27 By pixuletz at 2011-12-27 si eu am dotat bolidul meu cu 2 faruri metalice in care am bagat led-uri de 18W fiecare neon-white alimentate la 6 V fiecare si sunt mai mult decat multumit...incomodez soferii in trafic Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Nuanta ledurilor parca i-mi spune ca-s chinezesti;un alb cald era mai bun,dar si asa e ok la cantitatea de lumina si fantastica iuteala maxima!Si ai grija cu soferi ca poate intra unul in tine (am mai auzit de un biciclist moldovean care a luat un PET de apa minerala in ceafa ca era el smecher si nu lasa tirurile sa-l depaseasca,acolo,pe valea Oltului;si aia au statii si se vorbira si se sfatuira). Link spre comentariu
Terry34 Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 sunt 2 feluri de nuanta: white-neon si ce ai zis tu white-warm, nu intru in detalii despre chinezesti sau nu...toate au acelasi principiu dar alte date de catalog, ei fabrica si de 300W led-uri. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Sant mai multe nuante de alb http://www.cree.com/products/pdf/XLampXP-G.pdf - pag. 2 Toate au acelasi principiu ,dar dintre asiatici japonezi respecta si datasheetul. Ledurile mai mari de 10W sant COB(chip on board) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum