Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalatie far bicicleta

Phenom9600-FX

Postări Recomandate

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Phenom9600-FX

61

• khrystyan

27

• nicul

13

• Dr.L

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Originale...Ce poti sa pretinzi de la ele...Daca te referi la putere luminoasa, DA ! Sunt la fel de puternice ca celelalte care sunt "originale", adica scot 1000LM la 3A.Ce altceva te poti astepta de la niste leduri... Durata de viata... Am mai facut acuma 5-6 luni o lampa de birou cu 1x XM-L, care intradevar nu primeste 3A ci doar 2, dar merge in fiecare zi cel putin 5 ore, pana acum ne fiind probleme. La 20-30 lei cat e un led. Daca ma tine 2 ani, la o exploatare medie spre intensa poa' sa se duca dupa aia.

Link spre comentariu

Pe factura care se afla in pachet,langa produs trebuie sa fie codul bin/codul de comanda Cree ( :rade: ca eu nu am primit niciodata factura cu coduri corecte de la chinezi => sant produse originale de originale) .Daca le folosesti la 1/2 ...2/3 din capacitate rezista .Daca le ceri tot,crapa in scurt timp.

Link spre comentariu

Si niste poze de la un far cu XL-M.[attachment=0]DSCF0760.JPG[/attachment]Asa arata tinta neiluminata; se afla la ~100m.[attachment=2]DSCF0757.JPG[/attachment]Asa arata iluminata.[attachment=1]DSCF0758.JPG[/attachment]In aceasta zona se poate citi ziarul fara iluminare suplimentara, de cand cu fondurile europene au pus stalpi langa stalpi,inclusiv unul la geamul unui vecin-tot cel deranjeaza e calitatea luminii. Initial erau prevazute cu lampi pe leduri,dar a ramas in stadiu de proiect(find vb de fonduri europene nu a 'picat' nimic si nu s-a mai putut).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator tyc

An nou fericit!Nu.Problema mea cu Messu' e ca nu functioneaza; am reusit ,la un moment dat, sa-l fac functional dar numai partial:nu vad ce scriu! Asa ca am renuntat la el.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Nuanta ledurilor parca i-mi spune ca-s chinezesti;un alb cald era mai bun,dar si asa e ok la cantitatea de lumina si fantastica iuteala maxima!Si ai grija cu soferi ca poate intra unul in tine (am mai auzit de un biciclist moldovean care a luat un PET de apa minerala in ceafa ca era el smecher si nu lasa tirurile sa-l depaseasca,acolo,pe valea Oltului;si aia au statii si se vorbira si se sfatuira).

Link spre comentariu

sunt 2 feluri de nuanta: white-neon si ce ai zis tu white-warm, nu intru in detalii despre chinezesti sau nu...toate au acelasi principiu dar alte date de catalog, ei fabrica si de 300W led-uri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări