Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tx Rx pwm pic16f628 masinuta

Traxxx

Postări Recomandate

De cateva zile ma bate gandu sa imi fac o masina/robotel..cu 6 motoare...si cu reglare de viteza... am conceput ca idee o schema a telecomenzii ca sa intelegeti cam ce vreau sau daca se gaseste ceva asemanator sau ati vazut pe undeva v-a sunt recunascator.Pentru controlul masinii voi folosi pe o parte de motoare nr3 2 butoane push pentru inainte si inapoi si un pot linear pentru reglarea vitezei. Frecventa quartului poate sa fie si 20mhz am 2 pic16f628 care au in coada 20, iar la partea de rf am mai multe module de lacontrol de centrale pentru temperatira camerei...restu butoanelor as vrea sa fie on off sau doar on cand e apasat nu neaparat...Controlul v-a fi exact ca al unui tanc...Multumesc celor care vor sa ma ajute :88

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traxxx

8

• fratello

3

• pegas

1

Top autori în acest subiect

Multumesc mult ceva de genul acela vreau pacat ca este pentru 16f84 si nu am nici cea mai mica idee cum sa modific softul..sau ce trebuie, cat despre alte butoane aditionale alea le rezolv cu alt pic eventual...O sa mai caut poate gasesc cu 16f628 :cry:

Link spre comentariu

Pacat...nam idee nici cum arata...da pei sa lucrez cu el....daca stie cineva sa lucreze cu acel program si sa imi faca si mie 2 hex pentru receptor si transmitator in timpul lui liber ii voi fi foarte recunascator. Multumesc

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

V-a rog eu mult de tot de ce nu vrea sa ma ajute nimeni :jytuiyu am suparat cu ceva?? :nas:

Vreau sa fac o platforma cu 6-8 motorase iar controlul sa fie cu un pic care viteza sa fie reglabila pe cele 2 grupuri de motorase , ca un fel de tanc.

Shcema de aici http://www.rentron.com/ruf-bot.htm este buna, chiar daca era mai complicata nu conta eu am 2 pic-uri 16f628 si as vrea cu ele sa fac aceasta aplicatie daca este usor de modificat codul sursa in picbasic pentru ele, daca era in mplab reuseam sa fac hex dar in picbasic nu stiu, nici nu am gasit de unde sa il iau

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări