Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalenti kmps 8050D

Postări Recomandate

am o husa cu vibratii la scaunul de masina si nu mai imi merge un motoras... pe placa cu piese sunt 6 kmps8050D cate unu pt fiecare motoras si unu dintre ele mi sa ars si nu stiu cu ce sa inlocuiesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Pongo

2

• Marius84

2

• tv1

1

• mafiotu_cugir

1

Top autori în acest subiect

Orice tranzistor NPN cu Vce=25V si Ic=1,5A . Foarte usor de gasit BD235, BD237 numai ca este impachetat in alta capsula si are o alta configuratie a pinilor.

Link spre comentariu

am o husa cu vibratii la scaunul de masina si nu mai imi merge un motoras... pe placa cu piese sunt 6 kmps8050D cate unu pt fiecare motoras si unu dintre ele mi sa ars si nu stiu cu ce sa inlocuiesc

Este de fapt S8050 ( configuratie pini C-B-E )....Monteaza BC337; ii plantezi rotind capsula la 180 grade fata de configuratia originala ( configuratie pini E-B-C ).Sau originalii S8050 ,se gasesc si nu sant scumpi.( sub 1 leu/buc. )http://www.unisonic.com.tw/datasheet/S8050.pdf
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna seara!Am aceeasi problema, doar cauza a fost alta, inversarea polaritatii la alimentare. Din 7 tranzistori 8050 a scapat doar unul. Si as vrea sa folosesc bc639. Ce spuneti, se preteaza?Multumesc!

Link spre comentariu

Multumesc!Am pus BD139 si montajul functioneaza foarte bine. Fiind mai mari, au incaput cu greu in cutie, dar au incaput. Am dat si cu pistolul cu silicon topit peste ei sa ii fixez bine, mai ales ca aparatul asta face f multe vibratii, destul de puternice...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări