Vizitator Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 AScultam acum cateva zile un radio online si la un moment dat a fost difuzata o piesa care mi-a placut f mult.Mi-am notat numele trupei si melodia.Nimic interesant pana aici.Eram 10000% ca este vb despre o trupa de afara datorita soundului si melodiei in sine. Dupa ce am cautat-o pe Youtube si am vazut ca defapt era vorba despre o trupa romaneasca am fost foarte placut surprins si m-am intrebat:oare cu o promovare pe radio fm si tv aceasta trupa nu are putea schimba un stil muzical de care eu sunt super satul sa-l aud de 3 ani, acest POPCORN?? Ascultati si voi si dati-va cu parerea sa nu ziceti ca sunt nebun http://www.youtube.com/watch?v=4xDtju4nU-c Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Ce sa schimbe? Nu m-a impresionat cu nimic si nu mi-a placut. I-am dat thumbs down pe youtube. Trebuia sa postezi la rubrica cu publicitate gratuita: viewforum.php?f=206 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Despre postul original: piesa e o mizerie, cu o potențială durată de vogă de o săptămînă sau două maxim. Nu aduce absolut nimic deosebit decît eventual faptul că nici un idiot care se crede inginer de sunet și bagă limitare maximă la absolut orice n-a avut ocazia să se manifeste pe track-ul respectiv și are încă o dinamică destul de bună.Adevărata artă este în a manevra instrumente reale, nu programarea pe calculator. Un test simplu: piesa făcută pe calculator poate fi ”executată” de fiecare dată de către instrumentele virtuale folosite și rezultatele fiecărei execuții sînt identice unele cu altele. Pe de altă parte, fiecare ”performanță” a unui om este unică. Asta e ARTĂ. Nu apăsatul butonului ”Play”.Sfatul meu pentru toți cei care consideră mizeria aia drept muzică: mai treceți pe la un spectacol de muzică simfonică. Poate veți avea vreo revelație... Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Voi aici comparati mere cu pere, la urma urmei totul tine de gusturi si deexperienta in timp, ultima melodie postata, este intradevar ceva produs de computer, omul care a facut acea melodie, punand diverse sunete cap la cap, transmite de fapt niste stari Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Slab,acelasi gen lalait. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Muzica obisnuita, o asculti dar nu o tii minte. Merge la pustani in discoteca, e dansabila, dar nu are nimic care sa-ti retina atentia, nici vocea canteretei nu e prea stralucita, probabil ca ai postat acest link pentru a aduna vizualizari. Link spre comentariu
blue Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 O laba prelungita si trista, nimic tangent cu muzica... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum