mitidj2008 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Salut la toti Cum am de afacere cu partea audio, boxe,statii,mixere,etc etc mam echipat si cu instrumente pentru analizarea acestora am un osciloscop analogic/digital cu tub si un generator de 2MHz mai intai miam laut osciloscopu si foloseam generator de functi din calculator dar cum nu potem intrece 20KHz unde cate odata imi trebuia mai mult sau daca trebuisa sa ma duc sa fac un test la o statie sau mixer nu ma puteam cara cu laptopul, apoi programu de generare de ton solicita computeru se mai blocheaza asa ca miam luat acest generator HUNG CHANG model 8205A dupa nume pare chinezesc lam desfacut si are componte ok si la cum este pare mai vechi(stabilizatoarele de tensiune sant de la MOTORLA cea ce in ultimul timp nu prea am mai vazut) ceva poze de la cine mil vindea Are potentiometru pentru fregventa potentiometru pentru SWEEP(audio) nul folosesc are potentiometru pentru SIMETRIE si daca dau de el indoaie sinusoida spre dreapta sau stanga apoi pentru DC OFFSET care taie sinusoida pe + sau pe - ,si nici ala nu il folosesc apoi AMPLITUDINEA ce amplifica iesirea pana la 9-10Vrms adica vreo 25-26Vpp Bornele de iesire: SINCRONIZARE ce scoate semnal numai DREPUNGHIULAR ne amplificat de conectat la la EXTERNAL TRUGGER pe osciloscp(cel putin asa il folosesc eu) in a 2a poza se vede partea de jos si cea OUT pentri semnal cu amplificare VCF IN nu stiu pentru ce trebue Acum pe sinusoida normala am acele spike-uri in varfu fregventei aveti vreo idee cum pot remedia poate fiii de la amplificaotru de semnal? semnlu este dat durect cu mufe BNC>RCA nu prin sonda dar si cu sonda am aceas chestie P.S= stau in italai de mic asa cada am gresit sa scriu corectatima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum