Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema sursa programabila IEMI I4301

Vizitator vladimir

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 8 luni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator vladimir

Nu am reusit nici pina in ziua de astazi sa gasesc aceasta schema. Mi-a promis cineva ca mi-o da , dar cum traim in Romania ...de la vorba la fapta este drum lung. Daca o gasiti dvs. sa stiti ca am si eu nevioie. La rindul meu promit sa va contactez imediat ce o gasesc. Stima!

Link spre comentariu
Vizitator iulius010

Am si eu aceasta sursa, in stare de functionare. daca crezi ca pot sa te ajut cu ceva (gen poze ale placilor sau HEX-uri din circuite programabile da-mi de stire. Din pacate schema nu o am.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator paulmx

Buna ziua, exista doua versiuni de cablaj(diferente la fundul de sertar) se aseaza modulele diferit la cea din 1990 si cele 1989, detin poze cu ambele iar schema doar la cea din 1989. Pot sa dau schema cui doreste dar nu le am in format electronic decat pe hartie cu tot cu un manual de service/utilizare si nu detin un scanner momentan. Daca resusesc sa le scanez am sa le atasez pe rand toate.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări